search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:31
MENU CLOSE

Παρουσιάστρια της τηλεόρασης δέχτηκε άγρια επίθεση από άνδρα που επιχείρησε να τη βιάσει μπροστά στα μάτια του 6χρονου παιδιού της (Video)

03.08.2020 13:46
Παρουσιάστρια της τηλεόρασης δέχτηκε άγρια επίθεση από άνδρα που επιχείρησε να τη βιάσει μπροστά στα μάτια του 6χρονου παιδιού της (Video) - Media

 

Τον χειρότερο εφιάλτη που θα μπορούσε να ζήσει μια γυναίκα, βίωσε μέσα στο άδειο από κόσμο βαγόνι ενός τραίνου, η 28χρονη Αναστασία Λούγκοβα, γνωστή παρουσιάστρια στην Ουκρανική τηλεόραση. 
Η Λούγκοβα η ο ποία ταξίδευε με τον 6χρονο γιο της Ζακάρ, έμεινε μόνη στο βαγόνι όταν στον προτελευταίο σταθμό πριν τη Μαριούπολη, κατέβηκαν οι επιβάτες. Λίγες θέσεις πιο πίσω καθόταν ο 45χρονος επίδοξος βιαστής της Βιτάλι Ρούτζκο. 


Όταν το τραίνο ξεκίνησε ο Βιτάλι σηκώθηκε έπιασε τη γυναίκα από το λαιμό, άρχισε να την γρονθοκοπεί μπροστά στα μάτια του παιδιού της που φώναζε και επιχείρησε να τη βιάσει. Η γυναίκα αντιστέκονταν σθεναρά και όσο αντιστέκονταν, τόσο ο βιαστής συνέχιζε να την χτυπάει. 
Ο βιαστής συνέχισε να την χτυπάει και να της σκίζει τα ρούχα και όταν ο μικρός Ζακάρ κινήθηκε προς το μέρος του βιαστή της μητέρας του, εκείνος έκανε να χτυπήσει και το παιδί. Τότε η Αναστασία βρήκε ευκαιρία να καταφέρει ένα ισχυρό χτύπημα στον βιαστή κάτι που τον εξόργισε. 


Έπιασε το παιδάκι από το λαιμό και έκανε να το χτυπήσει και τότε η μητέρα με δάκρυα στα μάτια του είπε να σταματήσει και θα υπάκουε σε οτιδήποτε της ζητούσε.

Εκείνος της ζήτησε να πάνε στο κουπέ του κάτι που η γυναίκα δέχτηκε. Όταν ο βιαστής είχε χαλαρώσει την ώρα που η γυναίκα ξεντύνονταν μπροστά του, εκείνη κατάφερε να διαφύγει να πάει στο βαγόνι της και να πατήσει το φρένο έκτακτης ανάγκης.
Ήταν ζήτημα χρόνου να συλληφθεί ο βιαστής. Το προσωπικό του τραίνου τον ακινητοποίησε και τον παρέδωσε στην αστυνομία. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:29