search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:40
MENU CLOSE

Τα απομεινάρια ενός εξαφανισμένου 14χρονου παιδιού βρέθηκαν στην κοιλιά τεράστιου κροκόδειλου

03.08.2020 14:34
Τα απομεινάρια ενός εξαφανισμένου 14χρονου παιδιού βρέθηκαν στην κοιλιά τεράστιου κροκόδειλου - Media

 

Ο 14χρονος Ρίκι Γκανιά είχε πάει να μαζέψει σαλιγκάρια στις όχθες του ποταμού Ρουμάχ Νταντατ στη Μαλαισία. Το ημερολόγιο έδειχνε 26 Ιουλίου και από τότε τα ίχνη του χάθηκαν. Μέρες τώρα ολόκληρο το χωριό του μαζί με την αστυνομία είχε σαρπώσει τόσο τον ποταμό όσο και τη ζούγκλα που ξεκινούσε δίπλα του για να βρει τον μικρό.


Μάταια. Κανείς δεν μπόρεσε να βρει το παραμικρό ίχνος του παιδιού. Μέχρι που κάποιος χωριανός κατέθεσε στην αστυνομία πως ενώ περνούσε από το σημείο που χάθηκε το παιδί του φάνηκε ότι είδε αντάρα και αναταραχή στον ποταμό και υπέθεσε πως θα ήταν δυο κροκόδειλοι που μάλωναν ή που ζευγάρωναν. 
Ο στόχος των αρχών άλλαξε και άρχισε πλέον να ψάχνει στο ποτάμι για κάποιον μεγάλο κροκόδειλο. Δεν άργησε να τον βρει, να τον παγιδεύσει και να τον εκτελέσει.

Τότε κάποιος αστυνομικός με ένα μαχαίρι του άνοιξε την κοιλιά και όλο το χωριό που είχε συγκεντρωθεί, βίωσε τη φρίκη. 
Μέσα στην κοιλιά του τεράστιου ερπετού υπήρχαν τα ρούχα που φορούσε το παιδί την ημέρα που χάθηκε καθώς επίσης υπολείμματα και απομεινάρια από το ίδιο το παιδί.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:39