search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:25
MENU CLOSE

Νέα, απίστευτη μεταμόρφωση για την μεγάλη τραγουδίστρια (Photo)

03.08.2020 15:33
Νέα, απίστευτη μεταμόρφωση για την μεγάλη τραγουδίστρια (Photo) - Media
 
Πριν προσπαθήσετε -και αποτύχετε- να μαντέψετε ποια είναι η κυρία που απεικονίζεται στην κεντρική φωτογραφία του θέματος, ας σας ενημερώσουμε ότι δεν είναι άλλη από την πασίγνωστη τραγουδίστρια Adele, η οποία φαίνεται ότι βρίσκεται σε περίοδο… μεταμορφώσεων.
 
Η Adele, έζησε μια περίοδο μεγάλων αλλαγών. Πήρε διαζύγιο από τον Simon Konecki και έπειτα πραγματοποίησε μια μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, βάζοντας την άσκηση και την διατροφή στη ζωή της. Αυτό που δεν αλλάζει σε εκείνη είναι ο ρόλος της ως αφοσιωμένης μητέρας του γιου της Angelo και αυτός της άνευ όρων υποστηρίκτριας των συναδέλφων της, καλλιτεχνών, που θαυμάζει.
 
Με την τελευταία της αυτή ιδιότητα, η Adele πραγματοποίησε μια ανάρτηση στο Instagram, για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στη Beyoncé, για τις συγκινήσεις που της χάρισε με το νέο της άλμπουμ “Black Is King“. Και αυτή τη φορά όπως και κάθε προηγούμενη μετά από την ανάρτηση την ημέρα των γενεθλίων της που συγκέντρωσε περί τα 11 εκατομμύρια likes, όλοι μείναμε να κοιτάζουμε την Adele ξανά και ξανά.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

Με ξανθές μπούκλες στα μαλλιά της και no make up look, η Adele δείχνει στον φακό την νέα της σιλουέτα, φορώντας ένα εφαρμοστό μπλουζάκι ίδιο με την ολόσωμη φόρμα που φορά η Beyoncé στο video clip του τραγουδιού “Already” του δίσκου.
 
H μεγάλη αγάπη της Adele και της Beyoncé
«Σε ευχαριστούμε βασίλισσα που πάντα μας κάνεις να νιώθουμε ότι μας αγαπούν μέσω της τέχνης σου», ανέφερε η χαμογελαστή Adele στο post της. Η αγάπη της Adele για τη Beyoncé δεν εκδηλώθηκε τώρα για πρώτη φορά. Η Βρετανίδα τραγουδοποιός έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της ότι είναι fan της Beyoncé από τα 11 της χρόνια.
 
Μάλιστα είχε παραδεχτεί ότι κατά την συνάντησή τους το 2011 την κατέκλυζε το άγχος. «Όταν σε ακούω νιώθω σαν να ακούω τον Θεό» είχε πει η Adele στη Beyoncé στην πρώτη τους αυτή συνάντηση.
 
Πάντως τα αισθήματα είναι αμοιβαία, αφού και η Beyoncé έχει πει στο Vanity Fair ότι: «Είναι τόσο εύκολο να μιλάς με την Adele και τόσο άνετο το να είσαι γύρω της. Είναι τόσο αστεία και τα comeback της στη δισκογραφία είναι θρυλικά. Το πιο όμορφο πράγμα με εκείνη είναι ότι έχει ξεκαθαρισμένες προτεραιότητες. Είναι μια γυναίκα γεμάτη χάρη και ένας από τους πιο ταπεινούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ».
 
Η Adele αποκάλυψε τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της τον Ιανουάριο, όταν βρισκόταν σε διακοπές με τον Harry Styles στην Anguilla. Εκεί είπε σε fan της ότι έχει χάσει περίπου 45 κιλά. Όπως αποκάλυψε η πρώην προπονήτρια της στο Pilates, Camila Goodis, η αλλαγή στην εμφάνισή της οφείλεται κατά 90% σε καλύτερη διατροφή. «Νομίζω ότι άλλαξε τον τρόπο ζωής της, τρώει καλύτερα και γυμνάζεται τακτικά», είχε πει χαρακτηριστικά η προπονήτρια στο US Weekly.
 
Πηγή: ladylike.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:23