search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:34
MENU CLOSE

Αστυνομικοί ΔΙΑΣ έκαναν έλεγχο σε 7 νεαρούς που επέβαιναν σε ένα όχημα και τους επιτέθηκαν με ρόπαλα

03.08.2020 16:29
Αστυνομικοί ΔΙΑΣ έκαναν έλεγχο σε 7 νεαρούς που επέβαιναν σε ένα όχημα και τους επιτέθηκαν με ρόπαλα - Media

 

Το υπερφορτωμένο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν επτά νεαροί κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι αναζητούσαν τους δράστες μιας κλοπής στο Αίγιο και το σταμάτησαν για έλεγχο τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, χωρίς να φαντάζονται τι θα αντιμετώπιζαν.

Ξαφνικά οι επτά επιβάτες, τρεις από τους οποίους είναι ανήλικοι, βγήκαν από το όχημα και κινήθηκαν εναντίον των αστυνομικών τους οποίους απείλησαν με ξύλινα ρόπαλα που κρατούσαν! Μάλιστα, δεν δίστασαν να χτυπήσουν με αυτά έναν αστυνομικό, ο οποίος διακομίστηκε τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου!

Στην ΕΛ.ΑΣ. σήμανε συναγερμός και αμέσως έφτασαν ενισχύσεις από αστυνομικούς του τμήματος Αιγιαλείας, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ο.Π.Κ.Ε. από την Πάτρα που συνέλαβαν τους επτά νεαρούς. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν εννέα ξύλινα ρόπαλα και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου για τα όπλα, αντίσταση και απειλή κατά υπαλλήλων με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:33