search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:47
MENU CLOSE

Ο Τζόνσον σχεδιάζει lockdown στο Λονδίνο

03.08.2020 18:58
Ο Τζόνσον σχεδιάζει lockdown στο Λονδίνο - Media

 

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο lockdown το Λονδίνο η κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα με τον υπουργό Οικονομικών, Ρίσι Σουνάκ, για να εξετάσουν τις πιθανές λύσεις στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Σύμφωνα με τις αναφορές στα μέσα ενημέρωσης, τα σχέδια περιλαμβάνουν την χρήση του M25 ως δακτυλίου καραντίνας, για να σφραγιστεί αποτελεσματικά η πόλη. Η έκπληξή μας είναι πως τέτοια σχέδια εκτάκτου ανάγκης συζητήθηκαν και εξετάστηκαν χωρίς τη συμμετοχή ή την ενημέρωση της κυβέρνησης του Λονδίνου. Αυτό εμφανώς είναι εντελώς απαράδεκτο και αποτελεί προσβολή για τους Λονδρέζους και τις Λονδρέζες», γράφει στην επιστολή του ο δήμαρχος Λονδίνου Σαντίκ Καν που αντιδρά.

Σε μια τέτοια περίπτωση μεταξύ των μέτρων που εξετάζει η κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον περιλαμβάνεται και το lockdown του Λονδίνου με τον σημαντικό κυκλικό αυτοκινητόδρομο M25 να λειτουργεί ως «σύνορο» γύρω από τη βρετανική πρωτεύουσα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:47