search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:38
MENU CLOSE

Στον Άρειο Πάγο διαβιβάζει ο Τσιάρας το ερώτημα για να τεθεί σε προσωρινή αργία η Τουλουπάκη

04.08.2020 05:47
Στον Άρειο Πάγο διαβιβάζει ο Τσιάρας το ερώτημα για να τεθεί σε προσωρινή αργία η Τουλουπάκη - Media

 

Αν όχι σήμερα, το πολύ αύριο ο υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας θα διαβιβάσει στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο (ΑΔΣ) του Αρείου Πάγου το ερώτημα για να τεθεί σε προσωρινή παύση-αργία από τα εισαγγελικά καθήκοντά της η επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσει και δεύτερο ερώτημα του κ. Τσιάρα.

Λύθηκαν τα χέρια του υπουργού Δικαιοσύνης μετά την έκδοση του χθεσινού υπ΄ αριθμ. 2294/2020 βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας, με το οποίο απορρίφθηκε η αίτηση της κυρίας Τουλουπάκη με την οποία ζητούσε να ακυρωθεί η ποινική δίωξη σε βάρος της για 6 αδικήματα σχετικά με την σκευωρία της Novartis.

Έτσι, ο κ. Τσιάρας περιμένει να του κοινοποιηθεί το επίμαχο βούλευμα για να διαβιβάσει το ερώτημα στο ΑΔΣ του Αρείου Πάγου για να τεθεί σε προσωρινή παύση η κυρία Τουλουπάκη.

Η όλη διαδικασία είναι χρονοβόρα πολύ περισσότερο μάλιστα, καθώς μεγάλο μέρος των αρεοπαγιτών είναι σε θερινές διακοπές.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:37