19/09/2020 12:39:56

Αλίκη Κατσαβού: «Δεν με απασχολεί να ξαναφτιάξω τη ζωή μου, μου φαίνεται αδιανόητο»

Αλίκη Κατσαβού:  «Δεν με απασχολεί να ξαναφτιάξω τη ζωή μου, μου φαίνεται αδιανόητο» - Media

 

Λίγο μόλις καιρό μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά, η τελευταία σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού μιλά για τη δύσκολη περίοδο που βιώνει έχοντας μεταξύ άλλων να προσαρμόσει τον μικρός της γιο, Φοίβο στη νέα πραγματικότητα χωρίς τον πατέρα του.

Όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα «On time», η Αλίκη Κατσαβού έχει ζητήσει τη βοήθεια ειδικών για τον τρόπο με τον οποίο έπρεπε να διαχειριστεί και να επικοινωνήσει τον θάνατο του Κώστα Βουτσά στον γιο τους.

«Εγώ είμαι σε μια κατάσταση διαρκούς προσπάθειας. Με καθοδηγεί το καθήκον για το παιδί, να είναι ευτυχισμένο και χαρούμενο. Με καθοδηγεί να είμαι και εγώ υγιής και δραστήρια. Ρωτάει γιατί πέθανε ο μπαμπάς και του απαντώ πάντα με τον ίδιο τρόπο “πέθανε γιατί ήταν πολύ άρρωστος και δεν μπορούσε να γίνει καλά”. Με έχουν καθοδηγήσει οι ειδικοί για το πώς θα μιλήσω στο παιδί. Οι ειδικοί ήταν ξεκάθαροι. Θέλει αλήθεια, απλά λόγια ταιριαστά με την ηλικία του. Εγώ σαν μαμά του γνωρίζω και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του παιδιού οπότε μπορώ να το διαχειριστώ», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Δεν με απασχολεί να ξαναφτιάξω τη ζωή μου, εμένα με ενδιαφέρει το παιδί να είναι καλά. Δεν έχω ανάγκη για σύντροφο, έχω το παιδί μου πάνω απ’ όλα, την οικογένειά μου και τους κοντινούς μου ανθρώπους. Δεν έχω ανάγκη για σύντροφο, μου φαίνεται αδιανόητο. Άξονάς μου σε αυτή τη δυσκολία είναι το παιδί και η δημιουργία. Εγώ θέλω να έχω δουλειά να κάνω πράγματα. Γιατί η δουλειά σε βοηθάει, όπως έλεγε και ο Κώστας σε βοηθάει να έχεις πνευματική διαύγεια και να νιώθεις ζωντανός».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.