search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:24
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Θετική στον κορωνοϊό εργαζόμενη στη ΜΕΘ του «Άγιος Δημήτριος» – Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

04.08.2020 10:35
meth_0-1.jpg

 

Συναγερμός σήμανε στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» της Θεσσαλονίκης, όταν νοσηλεύτρια της Μονάδας Ενταντικής Θεραπείας διαγνώστηκε θετική σε τεστ κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η γυναίκα, 45 ετών, μετά από εφημερία της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών το περασμένο Σάββατο, εκδήλωσε ύποπτα συμπτώματα και υποβλήθηκε σε τέστ για Covid-19, το οποίο πριν από δύο ημέρες βγήκε θετικό.

Αμέσως εφαρμόστηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και απολυμάνθηκαν οι χώροι στους οποίους βρέθηκε η εργαζόμενη. Μάλιστα, έχουν παρθεί ήδη δείγματα από όλο το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ και του ΤΕΠ, αλλά και από το οικογενειακό της περιβάλλον. Παράλληλα, είναι σε πλήρη εξέλιξη η διαδικασία ιχνηλάτησης όλων των επαφών της.

Όπως τονίζουν νοσοκομειακές πηγές στη Voria.gr, η γυναίκα εμφανίζει ήπια συμπτωματολογία και βρίσκεται σε κατ’οίκον περιορισμό.

«Η κατάσταση είναι υπό πλήρη έλεγχο και δεν εμπνέει κανέναν λόγο ανησυχίας», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Πάντως, με δήλωσή του στη Voria.gr, ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος», Δημήτρης Μαυρόπουλος άφησε αιχμές για τη διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η γυναίκα μεταφέρθηκε από τη ΜΕΘ στο ΤΕΠ το Σάββατο «λόγω έλλειψης προσωπικού και ανικανότητας της διοίκησης».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43