search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:36
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου, μαζί με το «Πράσινο ΠΟΝΤΙΚΙ»

06.09.2012 17:55
Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου, μαζί με το «Πράσινο ΠΟΝΤΙΚΙ»   - Media

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Ανώμαλη προσγείωση», όπως καταγράφεται στη δημοσκόπηση-φωτιά της Pulse R.C.: Η βαρβαρότητα των μέτρων «τσαλακώνει» τη συγκυβέρνηση. Κερδισμένη η Χρυσή Αυγή από τη φθορά ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ. Μήνυμα για τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς δεν κερδίζει από τη φθορά της «τριανδρίας». (Σελ. 4,5,20,45,46) 

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Ανώμαλη προσγείωση», όπως καταγράφεται στη δημοσκόπηση-φωτιά της Pulse R.C.: Η βαρβαρότητα των μέτρων «τσαλακώνει» τη συγκυβέρνηση. Κερδισμένη η Χρυσή Αυγή από τη φθορά ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ. Μήνυμα για τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς δεν κερδίζει από τη φθορά της «τριανδρίας». (Σελ. 4,5,20,45,46) 

ΣΥΡΙΖΑ: Προσκλητήριο για να πέσει το… «φρούτο» πριν σαπίσει. Η πρόταση του κόμματος για τη σύσταση εξεταστικής για την οικονομία. (Σελ. 8,9, 18) 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Το τραπεζικό σύστημα επιστρέφει στο… 1990. Ρεπορτάζ για όλες τις διεργασίες και το παιχνίδι του παρασκηνίου που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. (Σελ. 16,17)

ΣΤΟ «ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΟΝΤΙΚΙ»: Αφιέρωμα στο αλισβερίσι συμφερόντων που ρίχνει στην «πυρά» τα φωτοβολταϊκά. Αποκαλύπτεται ότι τα νέα μέτρα του ΥΠΕΚΑ αποτελούν  απροκάλυπτη αβάντα προς τα ορυκτά καύσιμα, οδηγούν σε αδιέξοδο εκατοντάδες μικροεπενδυτές, ευνοούν μόνον τους μεγαλοεπενδυτές που επωφελήθηκαν από την ένταξή τους στις διαδικασίες του fast track και συνεπάγονται άνθιση του παρεμπορίου των αδειών. Ακόμα: Τι σχέση έχει η ξηρασία που πλήττει τις ΗΠΑ με το ελληνικό ρεβίθι  και την έκρηξη στις τιμές των τροφίμων / Τα must do των αστικών λαχανόκηπων και Οι εκκεντρικοί «έλληνες» της Αρκτικής με το μαύρο δέρμα που τους κάνει αόρατους!

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art». Συνέντευξη: Λευτέρης Βογιατζής: «Με άφησαν ήσυχο γιατί δεν ήμουν ποτέ επικίνδυνος».O Λευτέρης Βογιατζής ανοίγει την καρδιά του σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης: για το θέατρο, τη δύσκολη σχέση του με τους ηθοποιούς, τα συμφέροντα που αγνόησε, την μητέρα του και τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. Ακόμη: Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Το φτιάξαμε. Τι θα το κάνουμε; / Άλλο «αχ, Ελλάδα σ’ αγαπώ» κι άλλο «αχ, μετανάστη σε μισώ» / Σεξ, πολιτική και νουάρ στην παραλία / Τζάμπα μάγκες.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:36