search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:58
MENU CLOSE

Αλεξανδρούπολη: Φρικτό τροχαίο με 10 νεκρούς και 2 τραυματίες – ΙΧ έγινε άμορφη μάζα

05.08.2020 04:59
Λουτράκι: Aυτοκτόνησε γνωστός επιχειρηματίας - Media

 

Tροχαίο με 10 νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματισμένους μετανάστες έλαβε χώρα στην Εγνατία Οδό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτοκίνητο που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα στο ύψος του κόμβου Αρδανίου, στην Αλεξανδρούπολη, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα στις προστατευτικές μπάρες.

Από τα συντρίμμια του κατάφεραν να βγουν δύο άτομα βαριά τραυματισμένα, ενώ άλλοι οκτώ παρέμειναν εγκλωβισμένοι στο εσωτερικό του, που είχε γίνει μια άμορφη μάζα σιδερικών. Δυο ακόμη κείτονταν σε παρακείμενο χωράφι καθώς εκτοξεύτηκαν από το στραπατσαρισμένο όχημα.

Επί τόπου έφτασαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα και ξεκίνησαν τις προσπάθειες απεγκλωβισμού. Οταν η επιχείρηση ολοκληρώθηκε, διαπιστώθηκε πως και οι οκτώ άνθρωποι που απεγκλώβισαν, ήταν νεκροί. Νεκρά ήταν επίσης και τα άλλα δύο άτομα που βρέθηκαν στο χωράφι.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:58