search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:08
MENU CLOSE

Ελένη Γερασιμίδου: «Τι να κάνω, να κλάψω γιατί έφυγε από την τηλεόραση η Μενεγάκη;»

05.08.2020 07:30
Ελένη Γερασιμίδου: «Τι να κάνω, να κλάψω γιατί έφυγε από την τηλεόραση η Μενεγάκη;» - Media

 

Στην εφημερίδα “On time” έδωσε συνέντευξη η Ελένη Γερασιμίδου, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στην επιστροφή του Big Brother. Η ηθοποιός χωρίς να μασάει τα λόγια της, είπε:

«Πώς να μου φαίνεται; Χέσ…κα για το Big Brother. Αυτά είναι σκουπίδια. Δεν μου αρέσουν τα ριάλιτι. Δεν προσφέρουν τίποτα. Εκμαυλίζουν το κοινό».

Ερωτηθείσα για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση, απάντησε: «Τι να κάνω, να κλάψω γιατί έφυγε από την τηλεόραση η Μενεγάκη; Καλή είναι σε αυτό που κάνει, θα μπορούσε να είναι και καλύτερη. Βλέπω ότι δημιουργούνται πανομοιότυπα πλάσματα στην κοινωνία. Κοριτσάκια που συμπεριφέρονται ίδια, ντύνονται ίδια, θα βρεθεί κάποιος που θα αντικαταστήσει τη Μενεγάκη».

Όσον αφορά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Ελένη Γερασιμίδου είπε: «Δεν την ξέρω! Τι προσφέρουν όλες αυτές στην κοινωνία; Ας παρεξηγηθούν με αυτά που λέω και ας μη με ξανακαλέσουν».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:06