search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:04
MENU CLOSE

Εφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Τάσος Παπαχρήστου

05.08.2020 13:14
Εφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Τάσος Παπαχρήστου - Media
 
Την απώλεια του Τάσου Παπαχρήστου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών, θρηνούν η αθλητική δημοσιογραφία και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου.
 
Ο ΠΣΑΤ εξέδωσε σήμερα (5/8) σχετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: «Η αθλητική δημοσιογραφία και ο ΠΣΑΤ πενθούν την απώλεια ενός εκ των κορυφαίων αθλητικών συντακτών. Ο Τάσος Παπαχρήστου «έφυγε» από τη ζωή πρόωρα, σε ηλικία 63 ετών, χτυπημένος από την επάρατη νόσο.
 
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και αφού έκανε τα πρώτα βήματά του στον κλασικό αθλητισμό, στράφηκε στο αθλητικό ρεπορτάζ, το οποίο και υπηρέτησε με συνέπεια και αφοσίωση. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα το 1982 από τον “Φίλαθλο” και συνέχισε για πολλά χρόνια στο «Έθνος» από όπου και συνταξιοδοτήθηκε.
 
Εργάστηκε επίσης στον “ΑΝΤ1”, στη “Goal News”, ενώ υπηρέτησε για περίπου 30 χρόνια το γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών και για αρκετά χρόνια το αντίστοιχο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με απόλυτη επιτυχία.
 
Ξεχώρισε για τις άρτιες δημοσιογραφικές του καλύψεις σε Ολυμπιακούς Αγώνες, σε μεγάλα γεγονότα στίβου και βεβαίως στη μεγάλη του αγάπη, στην άρση βαρών και διακρινόταν για την επαγγελματική του πληρότητα, το ήθος, την ευγένεια και τη συναδελφικότητά του.
 
Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ τον αποχαιρετά με οδύνη και απευθύνει στους οικείους του τα πιο θερμά του συλλυπητήρια.
 
-Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί αύριο, Πέμπτη 6 Αυγούστου και ώρα 16:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος, στην Παλλήνη».
 
Συλλυπητήρια εξέφρασε και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης: «Η απώλεια του Τάσου Παπαχρήστου αφήνει πιο φτωχή την αθλητική δημοσιογραφία & στερεί από τον ερασιτεχνικό μας αθλητισμό έναν σημαντικότατο υποστηρικτή. Η διάδοση των σπορ στη χώρα μας ήταν για δεκαετίες το καθημερινό μέλημα της πένας του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:04