search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:36
MENU CLOSE

Σοκαριστικό βίντεο: «Τρελό» αυτοκίνητο πέφτει με ταχύτητα σε γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της – Το σκυλί πέθανε επιτόπου (Video)

05.08.2020 13:55
Σοκαριστικό βίντεο: «Τρελό» αυτοκίνητο πέφτει με ταχύτητα σε γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της - Το σκυλί πέθανε επιτόπου (Video) - Media

 

Το περιστατικό που κατέγραψαν οι κάμερες συνέβη σε έναν επαρχιακό δρόμο έξω από το Μπέρμιγχαμ. Μια γυναίκα είχε βγάλει για βόλτα το μικρό της σκυλί και καθώς προχωρούσε αμέριμνη στην άκρη του δρόμου, ένα μπλε αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα έπεσε επάνω της. 
Η γυναίκα έχει πολλαπλά κατάγματα και βρίσκεται στο νοσοκομείο ενώ το σκυλάκι πέθανε επιτόπου. Όπως φαίνεται και στο βίντεο το αυτοκίνητο έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και κάποια στιγμή ο οδηγός του χάνει τον έλεγχο του. 
Εκείνο βγαίνει από το δρόμο και πέφτει με όλη την ταχύτητα επάνω στη γυναίκα και στο σκυλί της, τους οποίος εκτινάσσει δεκάδες μέτρα μακριά στον αγρό. Οι επιβάτες του αυτοκινήτου πανικόβλητοί βγαίνουν έξω από το όχημα ενώ δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:36