search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:57
MENU CLOSE

Απίστευτο: Μωρό γεννήθηκε φυσιολογικά ενώ ο ομφάλιος λώρος ήταν έξι φορές τυλιγμένος σα θηλιά στο λαιμό του (Video)

05.08.2020 14:39
Απίστευτο: Μωρό γεννήθηκε φυσιολογικά ενώ ο ομφάλιος λώρος ήταν έξι φορές τυλιγμένος σα θηλιά στο λαιμό του (Video) - Media

 

Οι γιατροί στο μαιευτήριο Γιτσανγκ στην επαρχία Χουμπέι της Κίνας έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Το αγοράκι που μόλις είχε γεννηθεί φυσιολογικά είχε τυλιγμένο τον ομφάλιο λώρο 6 φορές γύρω από το λαιμό του και όταν βγήκε το πρόσωπο του ήταν μελανιασμένο. 


Όταν δε, μέτρησαν το μήκος του λώρου τα έχασαν αφού αυτός άγγιζε τα 90 εκατοστά, κατά πολύ περισσότερο από το φυσιολογικό. Οι μαιευτήρες μόλις γεννήθηκε το μωράκι του ξετύλιξαν το λώρο από το λαιμό ο οποίος έμοιαζε με θηλιά.
Τω μωρό γεννήθηκε 3 κιλά και όπως είπε ο μαιευτήρας της γέννας : «23 χρόνια που κάνω αυτήν την δουλειά και ξεγεννάω γυναίκες κάτι τέτοιο δεν το είχα συναντήσει ποτέ μου». Μάλιστα όταν τελείωσε με επιτυχία η γέννα συγκεντρώθηκαν γιατροί και νοσηλευτές να δουν τον λώρο 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15