21/09/2020 22:32:53

Απίστευτο: Μωρό γεννήθηκε φυσιολογικά ενώ ο ομφάλιος λώρος ήταν έξι φορές τυλιγμένος σα θηλιά στο λαιμό του (Video)

Απίστευτο: Μωρό γεννήθηκε φυσιολογικά ενώ ο ομφάλιος λώρος ήταν έξι φορές τυλιγμένος σα θηλιά στο λαιμό του (Video) - Media

 

Οι γιατροί στο μαιευτήριο Γιτσανγκ στην επαρχία Χουμπέι της Κίνας έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Το αγοράκι που μόλις είχε γεννηθεί φυσιολογικά είχε τυλιγμένο τον ομφάλιο λώρο 6 φορές γύρω από το λαιμό του και όταν βγήκε το πρόσωπο του ήταν μελανιασμένο. 


Όταν δε, μέτρησαν το μήκος του λώρου τα έχασαν αφού αυτός άγγιζε τα 90 εκατοστά, κατά πολύ περισσότερο από το φυσιολογικό. Οι μαιευτήρες μόλις γεννήθηκε το μωράκι του ξετύλιξαν το λώρο από το λαιμό ο οποίος έμοιαζε με θηλιά.
Τω μωρό γεννήθηκε 3 κιλά και όπως είπε ο μαιευτήρας της γέννας : «23 χρόνια που κάνω αυτήν την δουλειά και ξεγεννάω γυναίκες κάτι τέτοιο δεν το είχα συναντήσει ποτέ μου». Μάλιστα όταν τελείωσε με επιτυχία η γέννα συγκεντρώθηκαν γιατροί και νοσηλευτές να δουν τον λώρο 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.