search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:26
MENU CLOSE

Έμεινε 27 χρόνια στη φυλακή για ένα φόνο που δεν έκανε – Οι απίστευτες στιγμές της επανένωσης του με την οικογένεια του (Video)

05.08.2020 15:18
Έμεινε 27 χρόνια στη φυλακή για ένα φόνο που δεν έκανε – Οι απίστευτες στιγμές της επανένωσης του με την οικογένεια του (Video) - Media

 

Ο Zhang Yuhuan καταδικάστηκε το 1993 για δυο φόνους που δεν έκανε ποτέ του. Η αστυνομία βασιζόμενη στη μαρτυρία ενός άνδρα τον παρέπεμψε σε δίκη και το δικαστήριο τον καταδίκασε ισόβια για το θάνατο δυο παιδιών. 
Ο Zhang Yuhuan δεν παραδέχτηκε ποτέ την ενοχή του και πάντα φώναζε ότι είναι αθώος. Κανείς όμως δεν τον πίστευε, μέχρι που ένα τυχαίο γεγονός 27 χρόνια μετά οδήγησε την αστυνομία στα χνάρια του πραγματικού δολοφόνου των παιδιών ο οποίος και συνελήφθη. 
Όπως ήταν φυσικό ο Zhang αποφυλακίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες και η ημέρα που επέστρεψε στο χωριό του θα μείνει χαραγμένη σε όλους. Η 83χρονη μητέρα του αλλά και η πρώην γυναίκα του (είχε χωρίσει στο μεταξύ) έπεσαν στην αγκαλιά του και έκλαιγαν. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30