search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:43
MENU CLOSE

Κορωνοϊός – ΗΠΑ: Απειλές για τη ζωή του δέχεται ο Δρ. Άντονι Φάουτσι

06.08.2020 05:59
Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Απειλές για τη ζωή του δέχεται ο Δρ. Άντονι Φάουτσι - Media

 

Ο Δρ. Άντονι Φάουτσι είπε την Τετάρτη ότι, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του, δέχονται συνεχόμενα παρενοχλήσεις και απειλές για τη ζωή τους, με αφορμή τις δηλώσεις που έχει κάνει ο ίδιος για την πανδημία του κορωνοϊού.

«Το να λαμβάνουμε εγώ και η οικογένειά μου απειλές για τη ζωή μας και να παρενοχλούν κάποιοι τις κόρες μου στο σημείο που να απαιτείται να προσλάβω προστασία, είναι κάτι που δύσκολα χωράει ο νους. Μακάρι να μη χρειαζόταν να το περάσουν αυτό», είπε ο διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων των ΗΠΑ σε πρόσφατη συνέντευξή του στο CNN, σύμφωνα με τη New York Post.

Ο Φάουτσι, ένας από τους κορυφαίους λοιμωξιολόγους της χώρας, χρησιμοποιεί υπηρεσίες σεκιούριτι τουλάχιστον από τα τέλη Απριλίου, όταν ξεκίνησε να δέχεται απειλές. Χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες, εξήγησε στην συνέντευξη ότι οι απειλές και η παρενόχληση συμπεριλαμβάνονται στις άσχημες αντιδράσεις που μπορεί να προκαλέσει μια κρίση στους ανθρώπους. «Βγάζει στην επιφάνεια τον καλύτερο και τον χειρότερο εαυτό τους», είπε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:43