search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:18
MENU CLOSE

«Here Comes Everybody»: Το νέο ραδιοφωνικό show του David Byrne

06.08.2020 06:53
«A Bowie Celebration»: Συναυλία στη μνήμη του David Bowie με τους Duran Duran - Media

 

Νέο μηνιαίο, «πολύ συχνά θεματικό» ραδιοφωνικό show στο Sonos Sound System Station εγκαινίασε το περασμένο Σάββατο ο David Byrne. Η εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε πρώτη του μηνός και, στη συνέχεια, θα είναι διαθέσιμη για όλους στο MixCloud.

«ΚΑΘΕ μήνα, κάνω μια καινούργια playlist!» εξήγησε, σε ανακοίνωσή του, ο Byrne. «Προσπαθώ να μην επαναλαμβάνω τραγούδια, αλλά καμιά φορά δεν μπορεί κανείς να μην επιστρέφει σε κάτι που αγαπά. Σε αυτό το ραδιοφωνικό show οι playlist είναι πολύ συχνά θεματικές – μουσικές για ταινίες, σύγχρονες κυκλοφορίες, εκπλήξεις από τη νότια Ινδία, τουρκική ποπ. Ενδέχεται να μην σας αρέσουν όλες, αλλά επιστρέψτε τον επόμενο μήνα κι εκεί θα είναι… η μουσική που περιμένατε όλη σας τη ζωή».

Η πρώτη εκπομπή περιελάμβανε τραγούδια και συνθέσεις από Christine and the Queens, Serpentwithfeet, Barış Manço, Ornette Coleman, Chief Dr Sikuru Ayinde Barrister και άλλους. Επιπλέον, ο Byrne απέτισε φόρο τιμής στον Ennio Morricone, ο οποίος απεβίωσε τον Ιούλιο.

Πλέον, το Sonos Radio φιλοξενεί show των Thom Yorke, Khruangbin, Brittany Howard, Jeff Parker και David Byrne και όλα είναι προσβάσιμα μέσω της εφαρμογής Sonos.

Αργότερα μέσα στη χρονιά, θα κάνει πρεμιέρα στην HBO η κινηματογραφική εκδοχή – σε σκηνοθεσία Spike Lee – του μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ του Byrne, «American Utopia», το οποίο είναι βασισμένο στην περιοδεία για την προώθηση του πρόσφατου φερώνυμου άλμπουμ του.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30