search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:27
MENU CLOSE

Vagabond: Το γνωστό σουηδικό περιοδικό αποθεώνει τους Λειψούς

06.08.2020 07:19
Vagabond: Το γνωστό σουηδικό περιοδικό αποθεώνει τους Λειψούς - Media

 

Στις πρώτες θέσεις σε λίστα άρθρου για την Ελλάδα εμφανίζονται οι Λειψοί στην ιστοσελίδα του Vagabond, του δημοφιλέστερου ταξιδιωτικού περιοδικού της Σουηδίας. Το αφιέρωμα-καταχώρηση, που εντάσσεται στο πρωτότυπο πρόγραμμα προβολής του γραφείου ΕΟΤ Σκανδιναβίας, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, επιχειρεί να γοητεύσει τους εκατοντάδες χιλιάδες ταξιδιώτες του κορυφαίου σκανδιναβικού μέσου, με εικόνες και βίντεο από πολλά διαφορετικά μέρη της Ελλάδας, όπως τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, τις Σποράδες, την Αττική και την Κρήτη.

Μεταξύ καθιερωμένων προορισμών, εντύπωση προκαλούν οι ιδιαίτερες προτάσεις για διακοπές σε προορισμούς όπως οι Λειψοί. «Οι Λειψοί είναι ο τόπος που διαδραματίστηκε μία από τις συναρπαστικότερες περιπέτειες του Οδυσσέα. Η μυθική Ωγυγία, όπως αποκαλούνταν οι Λειψοί, ήταν το ονειρικό σκηνικό που η Θεά Καλυψώ γοήτευσε τον Οδυσσέα», είναι ένα μέρος από την περιγραφή για τους Λειψούς, που συνδέει με μοναδικό τρόπο μύθους και πραγματικότητα και συνοδεύεται από εκπληκτική φωτογραφία του ακριτικού νησιού, γεμάτη ελληνικό καλοκαίρι.

«Μέρα με τη μέρα οι Λειψοί γίνονται γνωστοί στην Ευρώπη ως μία αυθεντική εξωτική γωνιά της Ελλάδας» δηλώνει ο δήμαρχος Λειψών, Φώτης Μάγγος.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30