search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:46
MENU CLOSE

Μπέλα Χαντίντ: Mε υψωμένο… δάχτυλο «έδειξε» αστυνομικούς που δεν φορούσαν μάσκα (Photos)

06.08.2020 08:06
Μπέλα Χαντίντ: Mε υψωμένο... δάχτυλο «έδειξε» αστυνομικούς που δεν φορούσαν μάσκα (Photos) - Media

 

Είδε μια ομάδα αστυνομικών του τμήματος της Νέας Υόρκης που στέκονταν στον δρόμο χωρίς μάσκα και εξοργίστηκε η Μπέλα Χαντίντ. Μάλιστα διαμαρτυρήθηκε υψώνοντας το μεσαίο της δάχτυλο και ποστάροντας τη φωτογραφία στο Instagram.

To 23χρονο μοντέλο ενοχλήθηκε έντονα από την μη χρήση μάσκας των αστυνομικών που συνάντησε στους δρόμους της Νέας Υόρκης και αποφάσισε να εκφράσει αυτό το συναίσθημα με μια ευγλωττη χειρονομία, η οποία δεν χρειάζεται επεξηγήσεις.

bella_1

Στις φωτογραφίες που ανέβασε στα stories της, η εντυπωσιακή καλλονή φορώντας μάσκα ποζάρει μπροστά από αστυνομικούς, κανείς από τους οποίους δεν φαίνεται να έχει καλυμμένο το πρόσωπό του, παρά το σφοδρό πλήγμα που έχει δεχθεί η πόλη τους τελευταίους μήνες.

«Έι, αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης, οι μάσκες είναι για την ασφάλεια όλων μας, όχι μόνο για τη δική σας», έγραψε το μοντέλο, προτρέποντας με κεφαλαία γράμματα τους εκατομμύρια follower της να φοράνε μάσκα.

Η Χαντίντ, που έχει εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα λόγω της νόσου του Λάιμ από την οποία πάσχει, και επομένως πρέπει να προσέχει ιδιαίτερα για να μην κολλήσει τον επικίνδυνο ιό, ποζάρει σε μία άλλη φωτογραφία μπροστά από τρεις αστυνομικούς που δείχνουν να την κοιτάζουν, με τα χέρια της σταυρωμένα στο στήθος. «Δείχνετε σαν χαζοί», γράφει δείχνοντας με βελάκια τους αστυνομικούς χωρίς μάσκα.

bella_2

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:45