search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:39
MENU CLOSE

Συγκλονίζει η Αλίσα Μιλάνο: «Ο κορωνοϊός δεν είναι φάρσα – Ένιωθα πως πεθαίνω» (Photos)

06.08.2020 09:20
Συγκλονίζει η Αλίσα Μιλάνο: «Ο κορωνοϊός δεν είναι φάρσα – Ένιωθα πως πεθαίνω»  (Photos) - Media

 

Με κορωνοϊό νόσησε η Αλίσα Μιλάνο τον Απρίλιο, ωστόσο, όπως τονίζει η τα δύο τεστ στα οποία είχε υποβληθεί όσο νοσούσε, είχαν βγει αρνητικά.

Η 47χρονη ηθοποιός με μια ανάρτησή της στο instagram περιγράφει τα επώδυνα συμπτώματα που ένιωθε, στέλνοντας παράλληλα το δικό της μήνυμα.

«Στη φωτογραφία είμαι εγώ με αναπνευστήρα στις 2 Απριλίου. Ήμουν άρρωστη για δύο εβδομάδες. Ποτέ άλλοτε δεν έχω νιώσει πιο άρρωστη. Πονούσα παντού. Δεν είχα γεύση. Ένιωθα λες και ένας ελέφαντας είχε καθίσει στο στήθος μου. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και να φάω. Έχασα 5 κιλά σε δύο εβδομάδες. Ένιωθα σύγχυση. Είχα φρικτούς πονοκεφάλους και χαμηλό πυρετό. Βασικά είχα όλα τα συμπτώματα του κορωνοϊού. Δύο εβδομάδες μετά, τα έντονα συμπτώματα υποχώρησαν ωστόσο, συνέχισα να ζω με παρατεταμένα συμπτώματα όπως, ίλιγγο, ανωμαλίες στο στομάχι, ακανόνιστες περιόδους, αίσθημα παλμών της καρδιάς, δύσπνοια, μηδενική βραχυπρόθεσμη μνήμη και γενική αδιαθεσία».

Αφού πέρασε η περιπέτεια με την υγεία της, αποφάσισε να κάνει ακόμα ένα τεστ, το οποίο αυτή τη φορά έδειξε θετικό!

«Το αποτέλεσμα αντισωμάτων βγήκε θετικό. Νόσησα από κορωνοϊό», αναφέρει στην ανάρτησή της, εξηγώντας πως δημοσιοποίησε την εμπειρία της για να πει πως ο αριθμός των κρουσμάτων είναι πολύ μεγαλύτερος καθώς πολλοί είναι εκείνοι που νοσούν και δεν υποβάλλονται σε τεστ.
«Θέλω επίσης να σας πως ότι αυτός ο ιός δεν είναι φάρσα. Νόμιζα πως θα πεθάνω. Ένιωθα πως θα πεθάνω. Σας παρακαλώ φροντίστε τους εαυτούς σας. Να πλένετε τα χέρια σας, να φοράτε μάσκα και να κρατάτε τις αποστάσεις. Δεν θέλω κανένας να νιώσει όπως εγώ. Να είστε καλά. Σας αγαπώ όλους», καταλήγει η ηθοποιός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:39