23/09/2020 11:47:56

Κάνεις πάρτι εν μέσω κορωνοϊού; Θα σου κόβουν ρεύμα και νερό

Κάνεις πάρτι εν μέσω κορωνοϊού; Θα σου κόβουν ρεύμα και νερό - Media
 
Τον δικό του τρόπο για να περιορίσει τα πάρτι και τις μεγάλες συναθροίσεις βρήκε το Λος Άντζελες, με τον Δήμαρχο της πόλης να ανακοινώνει τα νέα αυστηρά μέτρα και τις ποινές που θα επιβάλλονται σε όσους παραβαίνουν τους ισχύοντες κανόνες και προκαλούν αθρόες συναθροίσεις που απειλούν με ακόμη μεγαλύτερη διασπορά του κορονοϊού.
 
Όπως γνωστοποίησε ο Eric Garcetti, λοιπόν, προκειμένου να κοπούν τα πάρτι και οι μεγάλες συγκεντρώσεις στο σπίτι, η πόλη θα κόψει δύο άλλα πράγματα σε όσους τα διοργανώνουν και μάλιστα πολύ σημαντικά για την προετοιμασία και την πραγματοποίηση των πάρτι: Το ρεύμα και το νερό. όπως ενημέρωσε ο Δήμαρχος, λοιπόν, σε όσα σπίτια γίνονται πάρτι θα γίνεται και διακοπή υδροδότησης αλλά και παροχής ρεύματος ώστε να διακόπτονται και τα πάρτι.
 
Βέβαια, λίγο πριν από αυτή την ανακοίνωση, την αυστηροποίηση των μέτρων είχε ζητήσει και προαναγγείλει ο Ντέιβιντ Ρίου, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης για όσους παραβιάζουν τους κανόνες της δημόσιας υγείας.

Πηγή: news247

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.