26/09/2020 04:57:51

Εισήγηση επιτροπής για 50% πληρότητα στα αεροπορικά καθίσματα των πλοίων

Εισήγηση επιτροπής για 50% πληρότητα στα αεροπορικά καθίσματα των πλοίων - Media

 

Ο καθηγητής Μικροβιολογίας Αλκιβιάδης Βατόπουλος, μίλησε στον ΣΚΑΪ για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας και τις εστίες διασποράς του κορονοϊού.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε τοπικές συρροές, που δημιουργούν σύνολα κρουσμάτων, τα οποία μπορούν να επεκταθούν και να έχουμε ανεξέλεγκτη διασπορά του κορωνοϊού στην Ελλάδα και το δεύτερο κύμα». 

Όσον αφορά τον 15αύγουστο, ο κ. Βατόπουλος τόνισε ότι θα πρέπει να προσέξουμε να μην έχουμε μεγάλες συγκεντρώσεις ανθρώπων. «Ο ιός ήρθε για να μείνει. Απαραίτητο εργαλείο η μάσκα, και στους εξωτερικούς χώρους θα πρέπει να φοράμε μάσκα όταν υπάρχει συνωστισμός».

Στη συνέχεια, τόνισε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει θέμα για να μην ανοίξουν τα σχολεία, ενώ για τις ασπίδες προσώπου είπε ότι πρέπει να μην χρησιμοποιούνται, καθώς δεν προστατεύουν.

Τέλος, σχετικά με την αύξηση πληρότητας στα πλοία είπε ότι η επιτροπή εισηγήθηκε να παραμείνουν οι μισές θέσεις στα αεροπορικού τύπου καθίσματα.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.