search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:48
MENU CLOSE

Εισήγηση επιτροπής για 50% πληρότητα στα αεροπορικά καθίσματα των πλοίων

06.08.2020 12:32
Εισήγηση επιτροπής για 50% πληρότητα στα αεροπορικά καθίσματα των πλοίων - Media

 

Ο καθηγητής Μικροβιολογίας Αλκιβιάδης Βατόπουλος, μίλησε στον ΣΚΑΪ για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας και τις εστίες διασποράς του κορονοϊού.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε τοπικές συρροές, που δημιουργούν σύνολα κρουσμάτων, τα οποία μπορούν να επεκταθούν και να έχουμε ανεξέλεγκτη διασπορά του κορωνοϊού στην Ελλάδα και το δεύτερο κύμα». 

Όσον αφορά τον 15αύγουστο, ο κ. Βατόπουλος τόνισε ότι θα πρέπει να προσέξουμε να μην έχουμε μεγάλες συγκεντρώσεις ανθρώπων. «Ο ιός ήρθε για να μείνει. Απαραίτητο εργαλείο η μάσκα, και στους εξωτερικούς χώρους θα πρέπει να φοράμε μάσκα όταν υπάρχει συνωστισμός».

Στη συνέχεια, τόνισε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει θέμα για να μην ανοίξουν τα σχολεία, ενώ για τις ασπίδες προσώπου είπε ότι πρέπει να μην χρησιμοποιούνται, καθώς δεν προστατεύουν.

Τέλος, σχετικά με την αύξηση πληρότητας στα πλοία είπε ότι η επιτροπή εισηγήθηκε να παραμείνουν οι μισές θέσεις στα αεροπορικού τύπου καθίσματα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:47