19/09/2020 14:47:05

Αρνιόταν πεισματικά να βγει από το σπίτι του για να περάσει αυτοκινητόδρομος και σχεδόν… τα κατάφερε (video)

Αρνιόταν πεισματικά να βγει από το σπίτι του για να περάσει αυτοκινητόδρομος και σχεδόν… τα κατάφερε (video) - Media

 

Οι αρχές της κινέζικης πόλης Γκουανγκτζού είχανε ένα πολεοδομικό πλάνο για την επέκταση της πόλης τους το οποίο μεταξύ άλλων συμπεριλάμβανε και τη διάνοιξη πολλών αυτοκινητόδρομων σε διάφορα σημεία της πόλης για να μην υπάρχει η κίνηση και μποτιλιάρισμα στους δρόμους. 
Ένας από τους αυτοκινητόδρομους επρόκειτο να περάσει από κάποιο σημείο όπου βρισκόταν το σπίτι ενός άνδρα. Εκείνος πεισματικά αρνιόταν να φύγει και 10 χρόνια τώρα έτρεχε στα δικαστήρια μαζί με τις τοπικές αρχές διεκδικώντας το δικαίωμα του να παραμείνει στο σπίτι του. 
Η απόφαση που έβγαλε το δικαστήριο ήταν 100% υπέρ του ανθρώπου με το σπίτι. Απαγόρευε από το δρόμο να χαρακτεί και περάσει επάνω από την οικία του η οποια πρώτα θα κατεδαφιζόταν. Και όχι μόνο αυτό υποχρέωνε τους κατασκευαστές να δημιουργήσουν το δρόμο δίπλα από το σπίτι. 
Και όπως θα δείτε στο βίντεο αλλά και στις φωτογραφίες, ο δρόμος χαράχτηκε και πέρασε ξυστά από το σπίτι. Ουσιαστικά το «πνίγει» και του αφήνει έναν στενό μόνο χώρο στην είσοδο, ίσα ίσα για να μπαινοβγαίνουν οι άνθρωποι στο σπίτι.
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.