search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:49
MENU CLOSE

Europa League: Πικρός αποκλεισμός για τον Ολυμπιακό, ήττα 1-0 από τη Γουλβς

06.08.2020 18:20
Europa League: Πικρός αποκλεισμός για τον Ολυμπιακό, ήττα 1-0 από τη Γουλβς - Media

 

Ο Ολυμπιακός πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις στο «Μολινό» για να πάρει εκείνος το «εισιτήριο» για το Final-8 του Europa League, κυριάρχησε στο δεύτερο ημίχρονο επί της Γουλβς, αλλά ηττήθηκε με 1-0.

O Ολυμπιακός αποχαιρέτισε με… ψηλά το κεφάλι τα ευρωπαϊκά Κύπελλα, έπειτα από μία πολύ σπουδαία πορεία στην Ευρώπη που κράτησε περισσότερο ένα χρόνο.

Το λάθος του Αλέν στο ξεκίνημα του ματς που έφερε το μοναδικό γκολ με το πέναλτι του Χιμένες στο 8’ έκρινε την αναμέτρηση, με τον Ολυμπιακό να τα βάζει και με την τύχη του για το ακυρωθέν γκολ του Ελ Αραμπί για… χιλιοστά!

Σταματάει εδώ η πορεία των Πειραιωτών που δεν κατάφεραν να βρουν γκολ, φωνάζουν για ένα πέναλτι στο 55’ και έχουν παράπονα από τη διαιτησία για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό τους. Προκρίθηκαν οι Άγγλοι με το 1-0 και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα στο Γ. Καραϊσκάκης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:49