search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:27
MENU CLOSE

Η Στέλλα Γκαντώνα έφυγε από το Open για την Κουμουνδούρου και το ΣΥΡΙΖΑ TV

07.08.2020 05:42
Η Στέλλα Γκαντώνα έφυγε από το Open για την Κουμουνδούρου και το ΣΥΡΙΖΑ TV - Media

 

Πίσω από τις λέξεις της παραίτησης που υπέβαλε η Στέλλα Γκαντώνα από το Open κρύβεται ο Αλέξης (Τσίπρας) και το ΣΥΡΙΖΑ TV.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η δυναμική δημοσιογράφος και anchorwoman, η οποία σήκωσε το βάρος της αντικατάστασης της εγκύου Νίκης Λυμπεράκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη, παράλληλα με την παρουσία της στα δελτία του Σαββατοκύριακου, αποδέχτηκε πρόταση συνεργασίας που της έγινε από την Κουμουνδούρου για να έχει τον ρόλο της newscaster στο διαδικτυακό κανάλι που στήνει ο ΣΥΡΙΖΑ! Μέσα στις γενικότερες ανακατατάξεις που γίνονται στο Open αυτή την περίοδο, η παραίτηση της Στέλλας Γκαντώνα ήταν το… κερασάκι στην τούρτα για τους ιθύνοντες του σταθμού, καθώς αιφνιδιάστηκαν.

Όπως έγινε γνωστό πάντως, η δημοσιογράφος θα παραμείνει στις επάλξεις των δελτίων και την επόμενη εβδομάδα, οπότε και θ’ αποχωρήσει για να ξεκουραστεί τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου και να ξεκινήσει έπειτα την προετοιμασία της δημοσιογραφικής επιστροφής της μέσω διαδικτύου στο ΣΥΡΙΖΑ TV. Τα στούντιο και τα γραφεία του καναλιού ετοιμάζονται ήδη στο στρατηγείο του κόμματος στην Κουμουνδούρου, ούτως ώστε να εκπέμψει το συντομότερο δυνατό, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας έχουν επενδύσει πολλά σε αυτό.

Να θυμίσουμε ότι η Στέλλα Γκαντώνα παρουσίαζε τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του Open τα Σαββατοκύριακα, από τον Οκτώβριο του 2018, ενώ είναι η πρώτη που αποχωρεί από το κανάλι μετά τις αλλαγές που έγιναν στον ενημερωτικό τομέα πριν από μερικούς μήνες, με την είσοδο του Χρήστου Παναγιωτόπουλου στον σταθμό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30