search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:20
MENU CLOSE

Μύκονος: Ανησυχία για τα κρούσματα – Εκτάκτως κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

07.08.2020 07:18
Μύκονος: Ανησυχία για τα κρούσματα - Εκτάκτως κλιμάκιο του ΕΟΔΥ  - Media

 

Έντονη ανησυχία, ανάλογη με αυτή που υπήρχε για τον Πόρο και οδήγησε σε τοπικά περιοριστικά μέτρα, έχει σημάνει για την Μύκονο.

Θυμίζουμε οτι αρχικά βρέθηκε θετική μία υπάλληλος στο Alemagou, το οποίο είναι από τα πιο γνωστά beach bar του νησιού, όμως στη συνέχεια προέκυψαν άλλα 6 κρούσματα από υπαλλήλους της επιχείρησης.

Αυτό που ανησυχεί ακόμα περισσότερους τους ειδικούς, είναι πως κάποια από αυτά είχαν θέση στην υποδοχή και στο σέρβις. Κάτι που σημαίνει οτι έρχονταν σε επαφή με αρκετό κόσμο που πήγαινε στο συγκεκριμένο μαγαζί.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν ο ΕΟΔΥ αποφάσισε, μετά από αίτημα του δημάρχου, Κωνσταντίνου Κουκά, να στείλει ειδικό κλιμάκιο, προκειμένου να διενεργήσει δειγματοληπτικού ελέγχους στην Μύκονο, καθώς υπάρχει μεγάλος φόβος για διασπορά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08