Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Υλικά
Εκτέλεση
Αρχικά σε ένα μεγάλο μπολ, συνθλίψτε με πιρούνι το χαλβά μέχρι να δημιουργηθούν τρίμματα. Προσθέστε το χυμό λεμονιού και το γάλα και ανακατέψτε καλά. Πρέπει σε αυτό το σημείο να έχετε ένα μίγμα απαλό και πηχτό, χωρίς μεγάλα κομμάτια.
Βάλτε το σε ένα πήλινο σκεύος ή σε μικρά πήλινα φορμάκια και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια. Βγάλτε το χαλβά από το φούρνο, διακοσμήστε το με τριμμένα φουντούκια, φιστίκια ή καρύδια και σερβίρετέ το ζεστό. Μπορείτε να το απολαύσετε με μια μπάλα παγωτό και να απογειώσετε τη γεύση του!!!
Συμβουλή
Αν χρησιμοποιήσετε φυτικό γάλα αμυγδάλου ή φιστικιού έχετε ένα νηστήσιμο επιδόρπιο που ταιριάζει ιδανικά και με τα ψάρια.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.