search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:15
MENU CLOSE

Επικίνδυνος δρόμος

07.09.2012 14:01
Επικίνδυνος δρόμος - Media

Του Θεολόγου Αλεξανδράτου

Η πινακίδα του γαλλικού υπουργείου δημοσίων έργων προειδοποιούσε για τις πολλές στροφές και το ολισθηρό οδόστρωμα αλλά ο δρόμος στο χωριό Σεβαλίν στις Γαλλικές Άλπεις αποδείχτηκε θανατηφόρος για 4 ενήλικες και τραυματικός για δύο κοριτσάκια.

Του Θεολόγου Αλεξανδράτου

Η πινακίδα του γαλλικού υπουργείου δημοσίων έργων προειδοποιούσε για τις πολλές στροφές και το ολισθηρό οδόστρωμα αλλά ο δρόμος στο χωριό Σεβαλίν στις Γαλλικές Άλπεις αποδείχτηκε θανατηφόρος για 4 ενήλικες και τραυματικός για δύο κοριτσάκια. Μια περιοχή ειδυλλιακή, με λίμνες και καταρράκτες έγινε τόπος μαρτυρίου και εκτέλεσης.

Οι αρχές βρίσκονται αντιμέτωπες με ένα άγριο έγκλημα και ψάχνουν να βρουν την άκρη σε κάτι που μοιάζει με μαφιόζικη εκτέλεση.

Ένας άνδρας και δύο γυναίκες βρέθηκαν δολοφονημένοι από πυροβολισμούς στο κεφάλι και το σώμα σε ένα αυτοκίνητο μάρκας BMW με βρετανικές πινακίδες, ένας ποδηλάτης που προφανώς βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή δολοφονήθηκε λίγα μέτρα πιο πέρα και ένα κοριτσάκι 7 ετών χαροπαλεύει στο νοσοκομείο αφού δέχτηκε και αυτό σφαίρα στο κεφάλι. Η μικρή χειρουργήθηκε και είναι ακόμη σε κρίσιμη κατάσταση.

Το έγκλημα ανακαλύφθηκε από έναν (σαφώς πιο τυχερό από τον προηγούμενο) ποδηλάτη που έκανε τη βόλτα του και ειδοποίησε την αστυνομία. Ο εισαγγελέας Ερίκ Μεϊγιό δεν έδωσε στη δημοσιότητα άλλα στοιχεία για τις ταυτότητες των θυμάτων ή τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών ενώ και το βρετανικό υπουργείο εξωτερικών (αφού τα θύματα βρέθηκαν σε αυτοκίνητο με δικές τους πινακίδες) αρνήθηκε να πάρει θέση.

Το δράμα μεγάλωσε την Πέμπτη όταν έγινε γνωστό ότι στον έλεγχο της αστυνομίας βρέθηκε ένα έτερο κοριτσάκι, ηλικίας μόλις 4 ετών, ευτυχώς σώο και αβλαβές.

Η μικρούλα κρύφτηκε στο πορτ μπαγκάζ κάτω από τις βαλίτσες και οι δράστες προφανώς δεν την πήραν χαμπάρι ή έκριναν ότι είναι πολύ μικρή ώστε να τους αναγνωρίσει.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:14