search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:02
MENU CLOSE

Σε lockdown ο Πόρος: Tουλάχιστον 30 κρούσματα, αγωνία για την έκβαση άλλων 130 τεστ κορωνοϊού

07.08.2020 11:21
Σε lockdown ο Πόρος: Tουλάχιστον 30 κρούσματα, αγωνία για την έκβαση άλλων 130 τεστ κορωνοϊού  - Media

 

Δραματική είναι πλέον η κατάσταση στον Πόρο μετά το lockdown στο οποίο βρίσκεται ως απόρροια της μαζικής για το μέγεθος του νησιού εμφάνισης κρουσμάτων του κορωνοϊού. Μάλιστα τα νεότερα δεδομένα κάνουν λόγο για τουλάχιστον 30 κρούσματα

Επίσης, αναμένονται αποτελέσματα για 130 ακόμη δείγματα.

Όπως είπε ο δήμαρχος, από τη στιγμή που εμφανίστηκαν τα πρώτα κρούσματα, προσπάθησαν να κάνουν τεστ σε όσους περισσότερους κατοίκους μπορούσαν. Αλλά υπήρχε χαλαρότητα και εκτός από το Δήμο δεν υπήρχε άλλη αρχή που να επιβάλλει μέτρα.

«Βγήκα στους επιχειρηματίες και τους είπα ότι θα είναι ασυγχώρητο αν δεν τηρήσουν τους κανόνες», είπε.

Αγωνία και στη Μύκονο

Έντονη ανησυχία, ανάλογη με αυτή που υπάρχει για τον Πόρο και οδήγησε σε τοπικά περιοριστικά μέτρα, έχει σημάνει για την Μύκονο.

Αρχικά βρέθηκε θετική μία υπάλληλος στο Alemagou, το οποίο είναι από τα πιο γνωστά beach bar του νησιού, όμως στη συνέχεια προέκυψαν άλλα 6 κρούσματα από υπαλλήλους της επιχείρησης. Σήμερα στο δημοφιλές νησί έχει μεταβεί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:59