search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:34
MENU CLOSE

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες έφερε η Θάλεια στην Αττική (χάρτης)

07.08.2020 14:50
Καιρός: Καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι - Μέχρι τη Δευτέρα τα ισχυρά φαινόμενα (Video/Χάρτες) - Media

 

Ισχυρές βροχές εκδηλώθηκαν στα βόρεια προάστια της Αθήνας λίγο μετά τις 5.00. Σύμφωνα με το Forecast Weather Greece καταιγίδες σημειώθηκαν στα βορειοδυτικά τμήματα του Νομού Αττικής και στα Μεσόγεια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο Χαϊδάρι σημειώθηκε χαλαζόπτωση.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, κατά την τρίτη ημέρα της κακοκαιρίας «Θάλεια» τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε μεγάλο μέρος της χώρας.

Ο μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr στην περιοχή κατέγραψε 78 χιλιοστά βροχής σε περίπου 3,5 ώρες, καθώς και συνολικά 90 χιλιοστά έως σήμερα το πρωί.

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται σε όλα τα ηπειρωτικά, με εξαίρεση τη Θράκη, την Εύβοια και πιθανώς την Κρήτη.

Ενόψει του επερχόμενου Σαββατοκύριακου και βρισκόμενοι σε περίοδο θερινών διακοπών, σας προτρέπουμε να συμβουλεύεστε την υπηρεσία μας ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ για τον σχεδιασμό των οδικών σας μετακινήσεων.

Στο σχετικό χάρτη παρουσιάζονται οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν το μεσημέρι της Παρασκευής 07/08 στο οδικό δίκτυο. Με μπλε και γαλάζιες αποχρώσεις χρωματίζονται οι οδικές οδοί όπου αναμένονται βροχοπτώσεις και καταιγίδες.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:33