24/09/2020 04:55:42
8.8.2020

Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το Open – «Έκλεισε ο κύκλος»

Ανακοίνωσε τη συνεργασία του με το Open TV - Media

Την αποχώρησή της από το Open ανακοίνωσε η Στέλλα Γκαντώνα. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του καναλιού, με ανάρτησή της στο Facebook, ευχαρίστησε το κανάλι και όλους τους συναδέλφους.

«Τελευταίο δελτίο για τη φετινή σεζόν και δύο χρόνια δημιουργικά, γεμάτα δυνατές εμπειρίες κλείνουν τον κύκλο του Open. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου, δημοσιογράφους και τεχνικούς, γιατί δίχως αυτούς “αέρας” δεν υπάρχει. Είμαι πολύ περήφανη για όλα όσα καταφέραμε παρέα παιδιά… Ευχαριστώ, επίσης, το σταθμό για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που έδειξε, ως σήμερα, στο πρόσωπό μου. Καλό καλοκαίρι να έχουμε. Να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας, να πάνε μακριά οι …τοξίνες και πολύ σύντομα θα τα ξαναπούμε. Ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξής σας», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.