search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:46
MENU CLOSE

Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το Open – «Έκλεισε ο κύκλος»

08.08.2020 06:09
Ανακοίνωσε τη συνεργασία του με το Open TV - Media

 

Την αποχώρησή της από το Open ανακοίνωσε η Στέλλα Γκαντώνα. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του καναλιού, με ανάρτησή της στο Facebook, ευχαρίστησε το κανάλι και όλους τους συναδέλφους. 

«Τελευταίο δελτίο για τη φετινή σεζόν και δύο χρόνια δημιουργικά, γεμάτα δυνατές εμπειρίες κλείνουν τον κύκλο του Open. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου, δημοσιογράφους και τεχνικούς, γιατί δίχως αυτούς “αέρας” δεν υπάρχει. Είμαι πολύ περήφανη για όλα όσα καταφέραμε παρέα παιδιά… Ευχαριστώ, επίσης, το σταθμό για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που έδειξε, ως σήμερα, στο πρόσωπό μου. Καλό καλοκαίρι να έχουμε. Να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας, να πάνε μακριά οι …τοξίνες και πολύ σύντομα θα τα ξαναπούμε. Ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξής σας», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:46