search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:34
MENU CLOSE

Κρήτη: Άνοιξαν τρύπες στις συκιές και πέρασαν στον κορμό δηλητήριο! (Photos)

10.08.2020 05:59
Κρήτη: Άνοιξαν τρύπες στις συκιές και πέρασαν στον κορμό δηλητήριο! (Photos) - Media

Την κινητοποίηση της Αστυνομίας προκάλεσε το τηλεφώνημα Ηρακλειώτη, που χθες το πρωί ανακάλυψε βαθιές τρύπες σε δύο κορμούς δέντρων, στο χωράφι του, σε περιοχή κοντά στις Μαλάδες.

Η υπόθεση “μυρίζει” δολιοφθορά, καθώς οι αρχές κατά τον έλεγχό τους ανακάλυψαν ότι ο δράστης ή οι δράστες πέρασαν δηλητήριο μέσα στις συκιές! Το περιστατικό πρέπει να έχει γίνει δυο μέρες πριν το πέσιμο των φύλων και των σύκων.

Για καλή του τύχη, ο παθών είδε τη ζημιά και ενημέρωσε άμεσα την ΕΛ.ΑΣ, ενώ κάνει λόγο για “εγκληματική ενέργεια”, διότι πρόκειται για ένα βρώσιμο καλοκαιρινό φρούτο που καταναλώνεται αρκετά τούτη την εποχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, η πλευρά του θύματος υποστηρίζει ότι έχει υποψίες για τους πιθανούς δράστες, ωστόσο “δεν υπάρχουν αποδείξεις”.

Η αστυνομία, που βρέθηκε επί τόπου χθες βράδυ, παρέπεμψε τον παθόντα στο δασαρχείο.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24