search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:51
MENU CLOSE

Εύβοια: Οκτώ οι νεκροί – Ταυτοποιήθηκε η σορός στον Κάλαμο, ανήκει στον 70χρονο

10.08.2020 06:00
5127289.jpg

 

Στους οχτώ ανέρχονται οι νεκροί από τη θεομηνία στην Εύβοια.

Με τη σορό του άνδρα που ξεβράστηκε στην παραλία του Καλάμου και συγκεκριμένα στους Αγίους Αποστόλους γράφτηκε ο τραγικός επίλογος στην αναζήτηση του αγνοούμενου, καθώς πρόκειται για τον 70χρονο που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου στο Μπούρτζι κι έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο 70χρονος παρασύρθηκε από τον χείμαρρο που κατέληξε στη θάλασσα.

Μετρούν πληγές

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζουν τα Πολιτικά Ευβοίας και η ευρύτερη περιοχή, την επόμενη μέρα μετά την θεομηνία που άφησε πίσω της επτά νεκρούς, έναν αγνοούμενο και χιλιάδες ξεσπιτωμένους. Οι κάτοικοι της περιοχής βρίσκονται σε απόγνωση και μετρούν τις πληγές τους, με την Πυροσβεστική να συνεχίζει όλη νύχτα αλλά και με το πρώτο φως της ημέρας την απάντληση υδάτων.

Μηχανήματα έργου ξεκινούν να απομακρύνουν τους χιλιάδες τόνους φερτών υλικών που κατέβασαν από τα τις πλαγιές και τα πλημμυρισμένα ρέματα και ποτάμια τα μανιασμένα νερά, που στα Πολιτικά, ξεπέρασαν το 1,5 μέτρο και στα περισσότερα σημεία η στάθμη ήταν στα δύο μέτρα.

Οπως μετέδωσε το Open TV κι ο Δημήτρης Φρέσκος, το ξημέρωμα βρίσκει τα Πολιτικά νεκρό τοπίο, να μετρά τις πληγές του, να θρηνεί τους νεκρούς του και να παλεύει για να «χωνέψει» το κακό που βρήκε το χωριό τους και το αβέβαιο πλέον «αύριο» για την ευρύτερη περιοχή.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:51