search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:27
MENU CLOSE

Έρευνα: Πόσο θα διαρκέσουν οι περιορισμοί στη δημόσια ζωή λόγω κορωνοϊού

10.08.2020 09:51
Κορωνοϊός: Κι όμως, έτσι μπορεί να «θωρακιστείτε» κατά του COVID-19 - Media

 

Οι γερμανικές εταιρείες αναμένουν ότι θα υπάρχουν περιορισμοί στην δημόσια ζωή για περαιτέρω 8,5 μήνες εξαιτίας του νέου κορονοϊού, δείχνει έρευνα του οικονομικού ινστιτούτου Ifo, τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα την ώρα που η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης αγωνίζεται να ανακάμψει από την προκληθείσα από την πανδημία της COVID-19 οικονομική κάμψη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ιδιαίτερη απαισιοδοξία επικρατεί στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της αναψυχής, οι οποίες έχουν πληγεί σκληρά από την κρίση που οφείλεται στον SARS-CoV-2. Αυτές αναμένουν ότι οι περιορισμοί στη δημόσια ζωή θα διαρκέσουν άλλους 13 μήνες, ενώ περισσότερο αισιόδοξος παρουσιάζεται ο κλάδος υπηρεσιών εστίασης, ο οποίος προβλέπει ότι οι περιορισμοί θα τερματιστούν σε 6,4 μήνες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:26