search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:41
MENU CLOSE

ΚΥΣΕΑ: Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στο Μαξίμου με στολή παραλλαγής (Photos)

10.08.2020 11:28
ΚΥΣΕΑ: Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στο Μαξίμου με στολή παραλλαγής (Photos) - Media

 

Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, συνεδρίασε στο Μέγαρο Μαξίμου, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ).

Παρόντες στη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, ήταν οι υπουργοί Εξωτερικών, Άμυνας, Ναυτιλίας και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος έφτασε στο Μαξίμου φορώντας στολή παραλλαγής.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το τέλος του ΚΥΣΕΑ, ο κ. Φλώρος τόνισε στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί, ότι «όλα θα πάνε καλά».

Και στη συνεδρίαση για το μεταναστευτικό ήταν με παραλλαγή

Αν και αρχικά προκάλεσε αίσθηση η παρουσία του κύριου Φλώρου με στολή παραλλαγής και όχι με την επίσημη, ωστόσο όπως αναφερει το iefimerida  πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετείχε έτσι στο ΚΥΣΕΑ ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ. Με παραλλαγή είχε συμμετάσχει και στη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020 για το μεταναστευτικό-προσφυγικό

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:29