search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:54
MENU CLOSE

Μυστηριώδης τραυματισμός με μαχαίρι στα Τρίκαλα

10.08.2020 11:35
Μυστηριώδης τραυματισμός με μαχαίρι στα Τρίκαλα - Media

 

Με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι διάφορα σημεία του σώματός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένας άνδρας ηλικίας περίπου 50 χρόνων, ο οποίος βρέθηκε πεσμένος σε έναν δρόμο στην πόλη των Τρικάλων, αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, ο τραυματισμένος άνδρας δέχθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες επίθεση από έναν άλλον άνδρα στην συνοικία του Αγίου Οικουμένιου, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ τους ή πρόκειται για ληστεία.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Τρικάλων που έσπευσαν στο σημείο έκαναν επιτόπια έρευνα, αλλά δεν βρήκαν κάποιο αξιοποιήσιμο στοιχείο που να τους οδηγήσει στην ταυτοποίηση του δράστη και περιμένουν να βελτιωθεί η κατάσταση του τραυματία, ώστε να του πάρουν κατάθεση και να εξηγήσει τι συνέβη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:52