search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:08
MENU CLOSE

Πωλήθηκε το υπερπολυτελές σπίτι του Ωνάση στο Λονδίνο για 18,6 εκατ. λίρες (Photos)

10.08.2020 18:03
Πωλήθηκε το υπερπολυτελές σπίτι του Ωνάση στο Λονδίνο για 18,6 εκατ. λίρες (Photos) - Media

Στα χέρια ενός Σαουδάραβα μεγιστάνα πέρασε το υπερπολυτελές σπίτι του Αριστοτέλη Ωνάση στο Λονδίνο. Η αρχική τιμή πώλησης του ακινήτου, στον πρώτο όροφο κτιρίου στο Μέιφερ, άγγιζε τα 25 εκατ. λίρες, ωστόσο τελικά η συμφωνία με τον αγοραστή από τη Μέση Ανατολή, ο οποίος θα το δωρίσει στην κόρη του, έκλεισε στα 18,6 εκατ. λίρες.

Το σπίτι του Αριστοτέλη Ωνάση στο Μέιφερ του Λονδίνου

Σύμφωνα με το news247.gr το εντυπωσιακό διαμέρισμα το οποίο αρχικά φιλοξένησε τον Ωνάση και τη σύζυγό του, Τζάκι Κένεντι, ήταν το σπίτι της αδερφής του Έλληνα κροίσου, Άρτεμις Ωνάση. Εκεί είχαν μείνει, επίσης, η μικρότερη αδερφή της Τζάκι, Λι Ράτζβιλ και η Μαρία Κάλλας ενώ τις δεκαετίες του ‘60 και του ‘70 διοργανώθηκαν ουκ ολίγα πάρτι της υψηλής κοινωνίας και εκδηλώσεις από την οικογένεια Ωνάση.

Το σπίτι του Αριστοτέλη Ωνάση στο Μέιφερ του Λονδίνου

Το σπίτι, ένα από τα μεγαλύτερα διαμερίσματα στην πλατεία Γκρόσβενορ στο αριστοκρατικό Μέιφερ, είναι 465 τ.μ., διαθέτει μια εντυπωσιακή είσοδο, πέντε υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια και μια κουζίνα.

Το σπίτι του Αριστοτέλη Ωνάση στο Μέιφερ του Λονδίνου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:08