search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:42
MENU CLOSE

Το νέο Smartphone TCL10 SE αποκλειστικά σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

11.08.2020 12:32
Το νέο Smartphone TCL10 SE αποκλειστικά σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ - Media

 

Το νεανικό Smartphone TCL 10 SE, που συνδυάζει δυνατές επιδόσεις με προσιτή τιμή, φέρνουν αποκλειστικά η COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ στα καταστήματα τους, αλλά και online στα www.cosmote.gr και www.germanos.gr.

Κατασκευασμένο από γυαλί 2,5D διπλής όψης στο μπροστινό μέρος, το TCL 10 SE διαθέτει μεγάλη οθόνη HD+ 6,52‘’, αλλά και την οπτική τεχνολογία NXTVISION που επιτρέπει στον χρήστη να απολαμβάνει εικόνες υψηλής ευκρίνειας, ακόμα και με χαμηλό φωτισμό. Το νέο Smartphone είναι εξοπλισμένο με σύστημα τριπλής κάμερας 48MP + 5MP + 2MP, διπλό φλας LED, καθώς και εμπρόσθια κάμερα 8MP για selfies, για να μπορεί κανείς να αποτυπώσει τις αγαπημένες του στιγμές με κάθε λεπτομέρεια. Η συσκευή ενσωματώνει, επίσης, οκταπύρηνο επεξεργαστή 2.0GHz που κάνει το multitasking ακόμα πιο εύκολο, έχει μνήμη ROM 128GB, αλλά και μπαταρία μεγάλης διάρκειας 4000mAh. Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, το TCL 10 SE ξεκλειδώνει με ένα άγγιγμα ή μια ματιά χάρη στη λειτουργία Face unlock και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πίσω όψη.

Με το TCL 10 SE μπορεί κανείς να απολαμβάνει απίστευτη εμπειρία Mobile Internet μέσα από το μεγαλύτερο 4G δίκτυο στην Ελλάδα, με πληθυσμιακή κάλυψη[1] που πλησιάζει το 99%. Το δίκτυο COSMOTE 4G βραβεύτηκε και φέτος, για τέταρτη συνεχή χρονιά, ως «το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα», από την Ookla, την πρώτη εταιρεία παγκοσμίως για μετρήσεις broadband και Mobile Internet.

Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν τo Smartphone TCL 10 SE στα 199€[2] ή φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE, σε δύο χρώματα (Icy Silver και Polar Night) και μπορούν να το συνδυάσουν με τα αγαπημένα τους αξεσουάρ, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

[1] Η πληθυσμιακή κάλυψη αφορά σε Κάλυψη Εξωτερικών Χώρων (Outdoor Population Coverage).

[2] Oι τιμές είναι ενδεικτικές και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:39