search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:42
MENU CLOSE

Έδωσε στην κόρη του αλκοόλ και τη βίασε ενώ ήταν αναίσθητη (Photos)

11.08.2020 14:24
Έδωσε στην κόρη του αλκοόλ και τη βίασε ενώ ήταν αναίσθητη (Photos) - Media

 

Αποκάλυψε πώς ο πατέρας της έδωσε αλκοόλ και τη βίασε ενώ ήταν αναίσθητη.

Η 21χρονη πλέον Shanice Brown, ήταν 18 χρονών όταν ο πατέρας της, Gary Flemming, τώρα 48 ετών, τη μετέφερε στην κρεβατοκάμαρά του αφού εκείνη λιποθύμησε και την βίασε.

Τον Ιανουάριο του 2020, ο Gary φυλακίστηκε για 10 χρόνια αφού κρίθηκε ένοχος για βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις στο Newport Crown Court.

Τώρα, η Shanice λέει: «Ο Γκάρι ήταν ο μόνος πατέρας που είχα ποτέ και τον αγάπησα. Εκείνο το βράδυ, με πρόδωσε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Τώρα θέλω όλοι να γνωρίζουν ότι είναι τέρας».

Το 2010, η μαμά της Shanice, μια νοσηλεύτρια, συνάντησε τον Gary μια νύχτα έξω.

Η Shanice λέει: «Ο βιολογικός μου μπαμπάς άφησε τη μαμά μου όταν ήμουν δύο.

Έτσι δεν είχα ποτέ μια πατρική φιγούρα ενώ μεγάλωνα. Η μαμά γνώρισε τον Γκάρι όταν ήμουν εννέα και τα πήγαμε καλά αμέσως. Με πήγαινε στο σχολείο κάθε μέρα και μου έδινε μπισκότα όταν η μαμά δεν κοιτούσε. Με την πάροδο του χρόνου, αγάπησα τον Γκάρι σαν να ήταν ο πατέρας μου»

Αλλά μέσα σε ένα χρόνο, ο Γκάρι έγινε αλκοολικός.

Η Shanice λέει: «Έπινε κάθε μέρα και έγινε διαφορετικό άτομο. Γύριζα σπίτι από το σχολείο και τον έβρισκα αναίσθητο στον καναπέ, κρατώντας ένα κουτάκι μπύρας».

Τότε, τον Ιούνιο του 2013, όταν η Shanice ήταν 14 ετών, η συμπεριφορά του Γκάρι απέναντί ​​της επιδεινώθηκε.

«Ο Γκάρι άρχισε να κοιτάζει τα πόδια μου στο σπίτι κάθε φορά που φορούσα φούστες. Ένιωθα πολύ άβολα», είπε.

«Ο αλκοολισμός του έγινε επίσης χειρότερος και η μαμά δεν μπορούσε να τον χειριστεί πια», πρόσθεσε.

Χρόνια αργότερα, τον Απρίλιο του 2016, η μαμά της Shanice και ο Gary και χώρισαν.

Έξι μήνες αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 2016, ο Gary έστειλε μηνύματα στη Shanice στο Facebook.

 «Ήμουν ευτυχής που έμαθα νέα του, καθώς δεν είχαμε μιλήσει για έξι μήνες. Ο Γκάρι μου είπε ότι είχε μετακομίσει στο Cwmbran και με προσκάλεσε. Μου είπε ότι σταμάτησε να πίνει. Το Σαββατοκύριακο, τον επισκέφτηκα και έμοιαζε με διαφορετικό άτομο. Μετά από αυτό, τον επισκεπτόμουν κάθε Σαββατοκύριακο. Ήταν ο υπέροχος μπαμπάς που ήξερα και αγαπούσα».

Τον Αύγουστο του 2018, η Shanice, τότε 18 ετών, και η φίλη της επισκέφτηκαν τον Gary ένα βράδυ.

 «Όταν φτάσαμε, ο Γκάρι είχε πέσει σε μια καρέκλα περιτριγυρισμένος από άδεια δοχεία μηλίτη. Τον κούνησα γρήγορα για να ξυπνήσει. Έπειτα ετοίμασε για μένα και με την φίλη μου δύο δυνατά ποτήρια βότκας, αναμεμιγμένα με λίγη κόκα κόλα. Είπα πολλές φορές όχι, αλλά συνέχισε να επιμένει», είπε. Μετά από μερικές ώρες ποτού, η φίλος της Shanice αισθάνθηκε άρρωστη.

 «Ενώ η φίλη μου ήταν στο μπάνιο, ο Γκάρι έβαλε το χέρι του στο γόνατό μου. Μου είπε ότι πρέπει να νιώθω άνετα γιατί με είχε δει γυμνή να μεγαλώνω. Ένιωσα τόσο άβολα και γέλασα νευρικά».

Λίγο αργότερα, η Shanice, η οποία ήταν μεθυσμένη, άρχισε επίσης να αισθάνεται άρρωστη.

«Η φίλη μου με βοήθησε στο μπάνιο όπου κατέρρευσα. Τότε, όλα έγιναν μαύρα. Όταν ξύπνησα, ήμουν στο κρεβάτι του Γκάρι και είχε βάλει το χέρι του ανάμεσα στα πόδια μου. Είχε βγάλει όλα τα ρούχα μου. Ένιωσα έναν έντονο πόνο ανάμεσα στα πόδια μου και συνειδητοποίησα ότι με βίασε. Ήμουν σοκαρισμένη. Ο Γκάρι προσποιούταν τότε ότι κοιμόταν δίπλα μου, οπότε έσπρωξα το χέρι του».

Τρομοκρατημένη, η Shanice δραπέτευσε στο μπάνιο και βρήκε τα ρούχα της. Πήρε τη φίλη της και έφυγαν, την επόμενη μέρα κατήγγειλε τον Γκάρι στην αστυνομία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:42