search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:30
MENU CLOSE

Η Μέριλιν Μονρόε έτρωγε το πιο περίεργο πρωινό που έχουμε ακούσει

12.08.2020 08:53
12 σπάνιες φωτογραφίες με τη γυμνή Μέριλιν Μονρόε βγαίνουν σε δημοπρασία (Photos)  - Media Gallery 5

 

Σήμερα μέσω των κοινωνικών δικτύων ξέρουμε τα πάντα για τη διατροφή και τη ρουτίνα γυμναστικής των αγαπημένων μας σταρ. Για τα είδωλα του παρελθόντος όμως οι πληροφορίες μας είναι κάπως πιο περιορισμένες. Για καλή μας τύχη μια συνέντευξη του 1992 στο περιοδικό Pageant μάς αποκάλυψε όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για την ανεπανάληπτη, Μέριλιν Μονρόε. Ένα θα σού πούμε: Οι διατροφικές της επιλογές είναι το ίδιο μυστήριες με τις αιτίες του θανάτου της.

Μόνο συνηθισμένα δεν ήταν τα γεύματα της πρωταγωνίστριας της ταινίας «Μερικοί το προτιμούν καυτό». Για παράδειγμα, για πρωινό έπινε ένα ποτήρι με ζεστό γάλα, μέσα στο οποίο έριχνε δύο ωμά αβγά. «Τα ανακατεύω με το πιρούνι και το πίνω όση ώρα ετοιμάζομαι», είχε πει. Το πρωινό της ολοκληρωνόταν με μια πολυβιταμίνη. «Αμφιβάλλω αν υπάρχει πιο θρεπτικό πρωινό από αυτό που τρώω, για ένα εργαζόμενο κορίτσι που τρέχει όλη μέρα», είχε πει. «Μού έχουν πει ότι οι διατροφικές μου συνήθειες δεν είναι και τόσο συνηθισμένες, αλλά δεν το νομίζω», συνεχίζει.

Η πρωτεϊνούχα διατροφή της συνέχιζε και κατά το δείπνο. «Κάθε βράδυ που είμαι κουρασμένη, έχω ολοκληρώσει τις δουλειές μου και γυρνάω στο σπίτι, σταματάω σε ένα mini market που βρίσκεται κοντά στο διαμέρισμά μου και αγοράζω μια αρνίσια μπριζόλα ή συκώτι. Πάω στο σπίτι, το μαγειρεύω μόνη μου και πάντα το συνοδεύω με πέντε ωμά καρότα», είχε αποκαλύψει. «Πιστεύω ότι στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν λαγός. Δεν βαριέμαι ποτέ όσα καρότα κι αν φάω μέσα στην ημέρα», είχε πει αστειευόμενη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:30