search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:13
MENU CLOSE

Λίβερπουλ: Όταν ο Κλοπ γνώρισε τον σκύλο του στον Τσιμίκα (Video)

12.08.2020 10:37
Λίβερπουλ: Όταν ο Κλοπ γνώρισε τον σκύλο του στον Τσιμίκα (Video) - Media

 

Η βιντεοκλήση μέσω κινητού τηλεφώνου που είχε ο Έλληνας άσος με τον προπονητή του στη Λίβερπουλ για το καλωσόρισμα στην ομάδα ήταν απλά απολαυστική.

Σίγουρα, ο Κώστας Τσιμίκας δεν θα ξεχάσει ποτέ την πρώτη μέρα που μίλησε με τον Γιούργκεν Κλοπ, έστω και μέσω  βιντεοκλήσης.

Η Λίβερπουλ δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ο Γερμανός τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας μιλάει με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Έλληνα άσο.

«Θέλω απλά να σου μιλήσω για να σου δείξω το σκυλί μου», ακούγεται να λέει ο Κλοπ και σφυρίζοντας δείχνει στον Τσιμίκα το σκυλάκι του, την Έμμα, με τον 24χρονο μπακ να του λέει ότι είναι πολύ όμορφο.

Ο Τσιμίκας απαντά πως του λείπουν και τα δικά του σκυλιά και πρέπει να τα φέρει στο Λίβερπουλ!

«Είναι μια καλή μέρα», λέει ο Κλοπ, προσθέτοντας ότι «από ‘δω και στο εξής, το μέλλον ξεκινάει. Θα τα πούμε σε λίγες μέρες, εύχομαι τα καλύτερα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:12