search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:02
MENU CLOSE

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με την 11χρονη κόρη της στη Νέα Υόρκη – Τακτοποιεί παπούτσια (Photos)

13.08.2020 13:32
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με την 11χρονη κόρη της στη Νέα Υόρκη – Τακτοποιεί παπούτσια (Photos) - Media

 

 

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στους δρόμους της Νέας Υόρκης μαζί με την 11χρονη κόρη της, Ταμπίθα.

Η ηθοποιός και fashion expert Σάρα Τζέσικα Πάρκερ απέκτησε τις δίδυμες κόρες της, Μαριόν και Ταμπίθα, μέσω παρένθετης μητέρας τον Ιούνιο του 2009. Επίσης έχει έναν γιο, τον οποίο απέκτησε με τον σύζυγό της Μάθιου Μπρόντερικ τον Οκτώβριο του 2002.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ επισκέφθηκε το κατάστημα παπουτσιών, το οποίο διαθέτει στη Νέα Υόρκη και μαζί της είχε την κόρη της Ταμπίθα, η οποία έχει μεγαλώσει αρκετά και πλέον είναι 11 ετών. Μαμά και κόρη, φορώντας τις απαραίτητες προστατευτικές μάσκες, τράβηξαν την προσοχή των παπαράτσι.

Η 55χρονη ηθοποιός και επιχειρηματίας πηγαίνει πολύ συχνά στα καταστήματά της, με παπούτσια που φέρουν την υπογραφή της. Μάλιστα, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού στην Αμερική, η ηθοποιός του «Sex and the City» έχει αναλάβει δράση και πηγαίνει σχεδόν κάθε μέρα στο κατάστημα της στην 5η Λεωφόρο, τακτοποιώντας τα παπούτσια της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

31 West 54th Street. Doors are open. Masks are on. Shoes are stocked. Ready to be of service. X, SJ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker) στις

Η ηθοποιός πολλές φορές εξυπηρετεί η ίδια τους πελάτες των καταστημάτων της και δεν διστάζει να πέσει μέχρι και στα γόνατα για να τους βοηθήσει να φορέσουν τα παπούτσια της ή να ψάξει να τους βρει το κατάλληλο παπούτσι που θεωρεί πως τους ταιριάζει.

 

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:01