search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:31
MENU CLOSE

Ερντογάν: «Τους είπαμε αν επιτεθείτε στο Oruc Reis θα πληρώσετε βαρύ τίμημα – Σήμερα πήραν την πρώτη απάντηση»

13.08.2020 16:15
Ερντογάν:  Δώσαμε ηχηρή απάντηση με το Kemal Reis - Αν χρειαστεί θα ξαναδώσουμε - Media

 

«Λάδι στη φωτιά» ρίχνει με δηλώσεις του ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του για την 19η επέτειο του κόμματός του, του AKP.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Πέμπτης ο Τούρκος πρόεδρος είπε μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το sabah.com.tr:  «Και σήμερα είπαμε μην τυχόν επιτεθείτε στο Oruc Reis, αλλιώς θα πληρώσετε βαρύ τίμημα. Και πήρανε την πρώτη απάντηση».

Σύμφωνα με την «Καθημερινή», Τούρκος πρόεδρος αναφέρεται σε ζημιά που υποτίθεται ότι υπέστη η ελληνική φρεγάτα «Λήμνος».

Όπως αναφέρει η «Καθημερινή», κανονικά και χωρίς τον παραμικρό περιορισμό στο αξιόπλοό της, συμμετείχε την Πέμπτη 13 Αυγούστου η φρεγάτα «Λήμνος» στην κοινή ναυτική άσκηση Ελλάδας – Γαλλίας.

Σχολιάζοντας μάλιστα δημοσιεύματα που ξεκίνησαν από τη γείτονα και τα οποία υποστήριζαν ότι το ελληνικό σκάφος υπέστη ζημιές ύσερα από «εμπλοκή» με τη τουρκική φρεγάτα Κεμάλ Ρεις, αρμόδιες πηγές σημείωναν πως επειδή «διάφοροι φαντασιώνονται ζημιές στην Φρεγάτα ‘Λήμνος’», η φωτογραφία από τη σημερινή συμμετοχή του πλοίου στην κοινή ναυτική άσκηση Ελλάδας-Γαλλίας στην περιοχή της παράνομης τουρκικής Navtex είναι ίση με χίλιες λέξεις».

Παραθέτοντας δε τη φωτογραφία του σκάφους εν πλω, οι ίδιες πηγές ανέφεραν με νόημα πως «προφανώς κάποιοι ενοχλήθηκαν υπερβολικά από την άσκηση».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:30