search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:32
MENU CLOSE

ΑΕΚ: Ινσούα τριετίας και… Νέας Φιλαδέλφειας!

13.08.2020 19:49
ΑΕΚ: Ινσούα τριετίας και... Νέας Φιλαδέλφειας! - Media

 

Παίκτης της Ένωσης και επίσημα ο Αργε1ντινός αριστερός μπακ ο οποίος αναμένεται σύντομα να ξεκινήσει δουλειά με τους υπόλοιπους «κιτρινόμαυρους» στο βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Όπως αναμενόταν μετά τα τελευταία δεδομένα στην υπόθεσή του, ο Εμάνουελ Ινσούα αποτελεί και επίσημα ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, γεγονός που επιθυμούσε η πλευρά του Αργεντινού αριστερού μπακ μετά την προσέγγιση που έκανε η πλευρά του προκειμένου να μη χαλάσει η μεταγραφή και να συνεχίσει στην Ελλάδα όπως ήθελε… Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού θυμίζουμε ότι μετά την κίνηση της Ένωσης να αποσύρει την πρότασή της για την απόκτησή του στην αρχή της εβδομάδας, με δική του πρωτοβουλία, έδειξε το πόσο πολύ ήθελε να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα και αυτό έγινε!

Ο 29χρονος αμυντικός βρέθηκε με τον ατζέντη αδερφό του στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Δικέφαλο Αετό το οποίο θα τον κρατήσει στην ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια. Κάτι που σημαίνει ότι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα ανήκει στην κατηγορία των τυχερών ποδοσφαιριστών της Ένωσης που θα μπουν στο νέο γήπεδο των «κιτρινόμαυρων» στην Νέα Φιλαδέλφεια… Ο Ινσούα αναμένεται να κερδίσει περί τα 1.2 εκατ. ευρώ συνολικά από το deal τριετίας με την ΑΕΚ.

Πρόκειται για μια περίπτωση την οποία όταν έμαθε ο Μάσιμο Καρέρα ότι παίζει για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας της Ένωσης έδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη τη σύμφωνη γνώμη του για να προχωρήσει και να κλείσει ο παίκτης. Αυτό και έκανε ο Ίλια Ίβιτς και η διοίκηση της ομάδας… Ο Ιταλός τεχνικός είχε απόλυτα θετική άποψη για την αγωνιστική αξία του Ινσούα και έχει την πίστη ότι μαζί με τον Έλντερ Λόπες θα συνιστούν ένα από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) δίδυμα για την θέση του αριστερού μπακ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι επέλεξε το νούμερο «22» στην φανέλα του όπως φαίνεται και από τη σχετική φωτογραφία (ο προηγούμενος που είχε επιλέξει το συγκεκριμένο νούμερο ήταν ο επίσης Αργεντινός Εζεκίελ Πόνσε).

Πηγή: gazzetta

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:31