search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:13
MENU CLOSE

Συμβουλές για τέλειο μαύρισμα (Photos)

14.08.2020 16:18
Συμβουλές για τέλειο μαύρισμα (Photos) - Media

 

Το μέγα πρόβλημα, ανδρών και γυναικών, κάθε καλοκαίρι και η απόδειξη, της καλοπερασιάς σου, το φθινόπωρο. Ένα ωραίο μαύρισμα, σε κάνει να “φωτίζεις”, αλλά και να δείχνεις πιο αδύνατη!

Aντηλιακό!

anthliako-gia-maurima

Πάντα, μα πάντα, ΠΡΕΠΕΙ να φοράς αντηλιακό! Αν φοβάσαι,ότι θα καθυστερήσει το μαύρισμά σου, να σου πω, πως το δέρμα αναγεννάται κάθε 10 μέρες, οπότε καλύτερα να γίνει σιγά-σιγά, για να σου διαρκέσει και περισσότερο! Δε θα ήθελες να καείς, σωστά;

Συχνή απολέπιση!

apolepish-teleio-maurisma

Η παραγωγή μελανίνης, είναι η αντίδραση του δέρματός σου, στον ήλιο! Κάνε συχνή απολέπιση, για να διώξεις τα νεκρά κύτταρα, που καθυστερούν, το μαύρισμά σου! Αν δεν κάνεις scrub, θα αρχίσεις να παρατηρείς διχρωμίες, στο δέρμα σου. Καθάρισε καλά, πρόσωπο, σώμα, χέρια, για το τέλειο μαύρισμα!

Ενυδάτωση πριν και μετά!

Το μαυρισμένο σώμα, δείχνει καλύτερα, αν είναι απαλό το δέρμα σου! Κάθε βράδυ, πριν την ηλιοθεραπεία, βάλε μια πλούσια ενυδατική! Επέμεινε στα σημεία, που αφυδατώνονται πιο εύκολα. Μετά την ηλιοθεραπεία, αφού πλυθείς καλά, τοποθέτησε ένα after sun ή κάποια κρέμα με βάση την aloe vera. Α! Φυσικά, μην ξεχνάς να πίνεις πολλά υγρά!

Μετακινήσου!

hliotherapeia-swsto-maurisma

Όταν ξαπλώνεις ανάσκελα, γύρνα και τα χέρια σου, αντίστοιχα. Το ίδιο θα κάνεις, όταν είσαι μπρούμυτα. Άλλαζε πλευρές, κάθε 15-30 λεπτά. Αν νιώσεις υπνηλία, πήγαινε κάτω από μία ομπρέλα, για να μην σε πάρει ο ύπνος και ο ήλιος “δει”, μόνο, τη μία πλευρά!

Προστάτευσε τα μάτια σου!

hliotherapeia-prostasia-matiwn

Το έντονο φως στο οπτικό νεύρο, κάνει το σώμα σου, να παράγει περισσότερη μελανίνη, άρα μαυρίζεις πιο γρήγορα. Αυτός είναι ο λόγος, που όταν, κάνεις ηλιοθεραπεία, δεν πρέπει να φοράς γυαλιά, αλλά ένα καπέλο, που να προστατεύει τα μάτια σου ή τουλάχιστον να τα κρατάς κλειστά.

Επέλεξε το φυσικό τρόπο!

maurismeno-swma

Αντί να ξοδεύεις μια περιουσία στα solarium, επέλεξε τη φυσική έκθεση στον ήλιο, με την απαραίτητη προστασία. Είναι πολύ πιο υγιεινό, καθώς ένα κρεβάτι solarium συγκεντρώνει, πάνω στο σώμα σου, 12 φορές, περισσότερες, ακτινοβολίες UVA.

Κοίτα το ρολόι σου!

apagoreutikes-wres-hlios

Απόφυγε, τις ώρες 10-4 για ηλιοθεραπεία. Εκτός των βλαβερών ακτινοβολιών, υπάρχει ο κίνδυνος εγκαύματος και πίστεψε με, ο πόνος και η κοκκινίλα, δεν γίνονται μαύρισμα!

Κάνε ντους!

ntous-meta-hlio

Μετά την έκθεσή σου στον ήλιο, κάτσε, κάτω, από το νερό. Με αυτό τον τρόπο, θα απομακρύνεις σκόνη, άμμο, απομεινάρια αντηλιακού και η επιδερμίδα σου θα δείχνει μεταξένια. Βάλε, οπωσδήποτε, μια δροσιστική κρεμούλα και είσαι έτοιμη.

Πηγή: ediva.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:13