search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:46
MENU CLOSE

Πήγες ΣΥΡΙΖΑ: Όση αθλιότητα και να επιστρατεύσουν, δεν μπορούν να κρύψουν την έλλειψη εθνικής στρατηγικής

14.08.2020 18:09
ΣΥΡΙΖΑ: Να ενημερώσει ο Μητσοτάκης έστω και τώρα για τη γραπτή συμφωνία - Media

 

“Δεν μας εκπλήσσει πια καθόλου, το γεγονός ότι την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση καταγγέλλει τα τουρκικά ΜΜΕ καθημερινά για αδίστακτη προπαγάνδα και fake news, διαρρέει στα Μέσα άρθρα του τουρκικού Τύπου και ζητάει από τον ΣΥΡΙΖΑ εξηγήσεις για την απαράδεκτη κοπτοραπτική του άρθρου του Προέδρου του”, σχολίαζαν σήμερα πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

“Ούτε βέβαια το γεγονός ότι τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ που εξαφάνισαν τις δηλώσεις του Τούρκου ΥΠΕΞ ότι οι ‘υποχωρήσεις’ της Ελλάδας στην ελληνοαιγυπτιακή συμφωνία ‘συμφέρουν την Τουρκία’, υιοθετούν τώρα ως πρώτη είδηση την τουρκική προπαγάνδα” συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, τονίζοντας πως “είναι προφανές ότι αυτή η άθλια τακτική εκπορεύεται από την ίδια τη κυβέρνηση που όχι μόνο αδυνατεί να απαντήσει επί της ουσίας στη κριτική της αντιπολίτευσης για τους αδέξιους χειρισμούς της στα εθνικά μας θέματα, αλλά επιπλέον επιχειρεί και τη σπίλωση των πολιτικών της αντιπάλων” και πως “δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά”.

“Μόλις λίγους μήνες πριν, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε το θράσος να χαρακτηρίσει την αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας ως Δούρειο Ίππο της Τουρκίας”, υπενθυμιζαν οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

“Όση όμως αθλιότητα και να επιστρατεύσουν, δεν μπορούν να κρύψουν ούτε το πανικό τους, ούτε την ουσία. Και η ουσία είναι ότι με την έλλειψη εθνικής στρατηγικής η κυβέρνηση μας οδηγεί σε πολύ επικίνδυνες ατραπούς για τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας”, κατέληξαν οι εν λόγω πηγές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:42