21/09/2020 23:09:42

Απίστευτος συνωστισμός σε πλοίο στις Κυκλάδες - Ο ένας πάνω στον άλλον κι εκκλήσεις για μάσκες και αποστάσεις (Photos)

Απίστευτος συνωστισμός σε πλοίο στις Κυκλάδες - Ο ένας πάνω στον άλλον κι εκκλήσεις για μάσκες και αποστάσεις (Photos) - Media

 

Συνωστισμός επικρατούσε μέσα σε πλοίο που επέστρεφε από την Τήνο, το βράδυ της Παρασκευής, λίγο πριν δέσει στο λιμάνι του Πειραιά.

Όπως αναφέρει το iefimerida, οι επιβάτες, φορώντας μάσκα, συγκεντρώθηκαν στις σκάλες ώρα πριν το πλοίο δέσει στον Πειραιά, χωρίς να κρατούν αποστάσεις και ήταν ο ένας πάνω στον άλλο, περιμένοντας να φτάσουν στο λιμάνι και να κατέβουν. Παρά τις εκκλήσεις από τα μεγάφωνα και των υπευθύνων του πλοίου να τηρούνται οι αποστάσεις, ο κόσμος έδειχνε να αγνοεί τις οδηγίες.

Από τα μεγάφωνα καλούσαν τους επιβάτες να αποφύγουν τον συγχρωτισμό, να φορούν μάσκα και να τηρούν την προβλεπόμενη απόσταση.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι ο υφ. Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς προχώρησε σε συστάσεις προς όλους εκείνους που γυρνούν από διακοπές, καλώντας τους να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή και έμφαση στα ατομικά μέτρα υγιεινής κατά και μετά το κύμα επιστροφής από τις διακοπές, ιδιαίτερα σε μέσα μαζικής μεταφοράς, όπως πλοία. Επιπρόσθετα, τόνισε ότι υπάρχει αυστηρή σύσταση για γενικευμένη χρήση μάσκας για μια εβδομάδα σε όλους τους χώρους από όσους ταξιδιώτες επιστρέφουν από διακοπές σε περιοχές με επιβαρυμένη επιδημιολογική εικόνα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.