search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:54
MENU CLOSE

Έφυγε από το OPEN και επιστρέφει στο MEGA

15.08.2020 10:04
Mega: Τρεις οι υποψήφιες για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων - Media

 

Στο κανάλι όπου και σημείωσε το πιο έντονο στίγμα της σταδιοδρομίας του, το MEGA, αναμένεται να επιστρέψει τη νέα σεζόν γνωστός δημοσιογράφος.

«Αποχωρήσεις από την ενημέρωση, προσθήκες στην ψυχαγωγία του OPEN. Μετά τη Στέλλα Γκαντώνα και συνολικά άλλα 17 άτομα που είτε παραιτήθηκαν είτε απομακρύνθηκαν από το τμήμα ειδήσεων, την έξοδο επέλεξε και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος που αποχωρεί από το OPEN έπειτα από δυο χρόνια και εντάσσεται πλέον στο δυναμικό του MEGA», σημειώνεται χαρακτηριστικά στο ένθετο Real life της RealNews.

Ο δημοσιογράφος αναμένεται να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, επιστρέφοντας σε πόστο που διατηρούσε επί πολλά χρόνια στο «παλιό» MEGA.

Η εφημερίδα υπενθυμίζει πως στο OPEN απομακρύνθηκε από την πρωινή ζώνη όταν αποφασίστηκε να συγχωνευτούν οι δύο εκπομπές σε μία, αναλαμβάνοντας κατόπιν προϊστάμενος πολιτικού ρεπορτάζ και σχολιαστής στο δελτίο ειδήσεων, θέση που δεν τον ικανοποιούσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:50