search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:23
MENU CLOSE

Ένας διαφορετικός Δεκαπενταύγουστος στην Παναγία της Τήνου: Μάσκες, αποστάσεις, ακόμα και προστατευτικές στολές (Photos)

15.08.2020 13:16
«Οπλοστάσιο» στην Καστοριά: Στη φυλακή για ναρκωτικά, όπλα και αρχαιοκαπηλία βρίσκεται ο ιδιοκτήτης του χώρου (Photos/Video) - Media Gallery

 

Διαφορετικός από τις προηγούμενες χρονιές είναι φέτος ο Δεκαπενταύγουστος στην Παναγία της Τήνου.

Αν και αισθητά λιγότεροι από άλλες χρονιές, και φέτος χιλιάδες προσκυνητές έφτασαν στο νησί για να προσκυνήσουν την εικόνα της Παναγίας, τηρώντας ωστόσο τα απαραίτητα μέτρα για την μη διάδοση του κορωνοϊού.

Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες της Eurokinissi, οι προσκυνητές έφεραν μάσκα, ακόμα και όσοι εκπλήρωσαν το τάμα, να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας γονατιστοί. Αυστηρά μέτρα για την αποφυγή συνωστισμού είχαν ληφθεί στην είσοδο και τον περίβολο του ναού, ενώ μάσκα έφεραν και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Κάποιοι προσκυνητές έφτασαν στον ιερό ναό φορώντας ακόμα και προστατευτική στολή.

Δείτε τις φωτογραφίες:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:23