search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:41
MENU CLOSE

Αμαλιάδα: Ανησυχία κατοίκων για προγραμματισμένη συναυλία στην Κουρούτα εν μέσω πανδημίας

15.08.2020 14:22
Αμαλιάδα: Ανησυχία κατοίκων για προγραμματισμένη συναυλία στην Κουρούτα εν μέσω πανδημίας - Media

 

Την ώρα που αρκετές περιοχές της χώρας βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό εξαιτίας των κρουσμάτων του κορωνοϊού, μεγάλη είναι η αγωνία στους κατοίκους της Ηλείας από την προγραμματισμένη για να γίνει σήμερα συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στην περιοχή της Κουρούτας.

Στην Ηλεία είχε καταγραφεί πριν από λίγους μήνες ο πρώτος θάνατος επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού και ήταν από τις πρώτες περιοχές στις οποίες εφαρμόστηκαν ειδικά μέτρα από την κυβέρνηση. Η αγωνία των κατοίκων έχει να κάνει κυρίως με τους νέους που θα σπεύσουν να ακούσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας αφού όπως αποδεικνύεται μέχρι στιγμής οι νέοι είναι οι υπερμεταδότες του κορωνοιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί κάτοικοι επικοινώνησαν με την αστυνομία ρωτώντας την για τη συγκεκριμένη συναυλία, η οποία θα γίνει στις 22.00 το βράδυ με την αστυνομία να τους αναφέρει ότι θα δώσει το παρών προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα, δηλαδή εάν ο κόσμος φοράει μάσκες, αν κρατούν αποστάσεις κι αν δεν υπάρχουν υπεράριθμοι.

Πηγή: protothema.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:40